0524-522252 info@i-beheer.nl

I-Beheer lanceert oude dienst in een nieuwe jasje

Wat is ransomware / gijzelsoftware?
Ransomware is beter bekend als gijzelsoftware. Het is een computervirus dat uw computer of de bestanden op uw computer versleutelt. Ransomware kaapt uw computer door bijvoorbeeld documenten en foto’s te versleutelen waardoor ze niet meer toegankelijk zijn. Criminelen proberen u geld te laten betalen om van het virus af te komen.

DEN HAAG (ANP) – Meerdere grote bedrijven in Nederland zijn getroffen door bijzonder geavanceerde gijzelsoftware. Wereldwijd zouden zeker 1800 bedrijven en instellingen zijn getroffen. Gijzelsoftware was enkele jaren geleden een groot probleem. Daarna leek het probleem minder te worden, maar de laatste tijd is er een opleving. Het verschil is dat de cybercriminelen zich nu richten op bedrijven. Daar valt meer geld te halen.

I-Beheer ICT lanceert een nieuwe dienst; We bewaren uw back-ups veilig offline en offsite.
80% van de Nederlandse bedrijven krijgt jaarlijks te maken met een cyberaanval. Een dergelijke aanval komt altijd op het slechtst denkbare moment. Bovendien is de kans groot dat er essentiële bedrijfsgegevens verloren gaan.

Met de externe, fysieke back-up storage van I-Beheer is de veiligheid van uw data altijd verzekerd. Wij bewaren uw back-up in een beveiligde omgeving en wij staan altijd klaar om uw back-up terug te bezorgen als u deze weer nodig heeft.

Een offline back-up is pas zinvol als hij regelmatig en volgens een zekere routine uitgevoerd wordt. I-Beheer helpt u graag bij het opstellen van een zogenaamd data recovery plan. Samen bekijken we welk risico uw IT-infrastructuur loopt en leggen we een passende back-up planning vast.

Absolute zekerheid
Binnen uw organisatie zijn twee elementen van groot belang: uw team van medewerkers en uw bedrijfsinformatie. De kwaliteit van een goed team heeft u zelf in de hand. Uw back-up veilig en betrouwbaar opslaan en verwerken kunt u aan I-Beheer overlaten.

Wij bieden u absolute zekerheid. Niet alleen door onze jarenlange ervaring,
maar ook door onze ISO 9001 en ISO 27001 certificering.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.