0524-522252 info@i-beheer.nl

Vandaag kunnen wij – een beetje trots – de joint venture met onze partner TOPFIND bekendmaken.
Vanaf 1 juni 2019 vindt u TOPFIND in de “ICT vleugel” van I-Beheer ICT op de Hoenderkamp 20 te Emmen.

I-Beheer ICT en TOPFIND hebben eind 2018 besloten om de competenties en de excellente IT -infrastructuur met een persoonlijke, hechte en creatieve samenwerking te bundelen. Onze joint venture maakt het mogelijk u nog beter te kunnen adviseren en te verzorgen met unieke, zorgeloze IT-diensten en -producten. Want communicatie, data & digitalisering kan met I-Beheer straks nog eenvoudiger, beter, veiliger en sneller! Onze joint venture maakt het mogelijk de moderne ondernemer in het Noorden nog beter te kunnen adviseren en te verzorgen met unieke, zorgeloze IT-diensten en -producten.

De toekomst van de digitalisering en snelle communicatie is eergisteren begonnen en zal in de komende jaren van doorslaggevend belang zijn voor het succes van elk bedrijf. De tijd die een ondernemer heeft om zich te informeren over de mogelijkheden om zijn bedrijf te voorzien van de juiste en steeds actuele IT-infrastructuur & tools wordt steeds minder en de noodzakelijkheid om zorgeloos en veilig met de allernieuwste instrumenten & middelen zijn markt en de organisatie te voorzien van informatie wordt veel groter. Een cruciaal thema, dat betrouwbare partners en flexibele diensten tegen vaste en betaalbare tarieven verlangt.

Met deze joint venture worden de producten en diensten van de partners I-Beheer en TOPFIND gebundeld en sterk vereenvoudigd. De ondernemer heeft één partner, één aanspreekpunt voor alle diensten en producten. Een complete werkplek, van a tot z.

Je kan altijd slimmer werken
…dan je op dit moment doet. Maar hoe? Het concept van I-Beheer ICT en TOPFIND brengt je hierbij op nieuwe ideeën. Met een juiste combinatie van de beste ICT oplossingen, de nieuwste technologie en een passie voor innovatie creëren we samen jouw ideale werkplek. Het nieuwe concept helpt evenwicht te brengen tussen de afdelingen, collega’s en vrije tijd. Wat je wensen ook zijn.. We hebben slimme ICT oplossingen voor je op verschillende gebieden. Ontdek hoe jouw ideale werkdag eruit ziet!

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Wij leren graag jou en je organisatie kennen. Waar lopen jullie momenteel tegenaan en hoe kunnen wij helpen om de bedrijfsprocessen beter te laten verlopen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.