iso-27001
Iso 9001

Mijn naam is Sherida Landhuis en ik ben sinds november 2022 werkzaam bij i-Beheer® als administratief secretarieel medewerkster. Mijn werkzaamheden bieden voornamelijk een ondersteunende rol aan de afdeling relatiebeheer en de directie op secretarieel en administratief vlak, maar daarnaast richt ik mij ook op de grafisch en creatieve activiteiten binnen het bedrijf.

Mijn werkplek is gevestigd bij de receptie van ons kantoor in Coevorden. Wanneer u een bezoek brengt aan ons kantoor in Coevorden ben ik degene die u hartelijk zal verwelkomen. Ook is het heel goed mogelijk dat u mij eens aan de telefoon krijgt. Ik sta u vriendelijk te woord en verbindt u door met mijn collega’s of maak een terugbelverzoek voor u aan zodat een van mijn collega’s u zo spoedig mogelijk terug belt. Al met al een veelzijdige baan in een gezellig team waar ik met veel plezier van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur – 12.30 uur aanwezig ben.   
Wellicht tot horens of ziens!

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved