I-Beheer ICT https://www.i-beheer.nl advies en installatie | I-Beheer | Coevorden | Emmen | Zwolle Mon, 09 Sep 2019 13:48:13 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.3 https://www.i-beheer.nl/wp-content/uploads/2017/01/cropped-I-150x150.jpg I-Beheer ICT https://www.i-beheer.nl 32 32 I-Beheer ICT Businesspartner Wildlands https://www.i-beheer.nl/i-beheer-ict-businesspartner-wildlands/ https://www.i-beheer.nl/i-beheer-ict-businesspartner-wildlands/#respond Mon, 09 Sep 2019 13:42:37 +0000 https://www.i-beheer.nl/?p=3773 I-Beheer ICT is toegetreden als partner bij de zakenkring van Wildlands. De Wildlands Zakenkring biedt een platform voor avontuurlijke ondernemers en toonaangevende bedrijven in de regio Noord-Nederland en daarbuiten.

Het bericht I-Beheer ICT Businesspartner Wildlands verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
I-Beheer ICT is toegetreden als partner bij de zakenkring van Wildlands. De Wildlands Zakenkring biedt een platform voor avontuurlijke ondernemers en toonaangevende bedrijven in de regio Noord-Nederland en daarbuiten.

Het bericht I-Beheer ICT Businesspartner Wildlands verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
https://www.i-beheer.nl/i-beheer-ict-businesspartner-wildlands/feed/ 0
Vast en Mobiel in één oplossing https://www.i-beheer.nl/vast-en-mobiel-in-een-oplossing/ https://www.i-beheer.nl/vast-en-mobiel-in-een-oplossing/#respond Sun, 08 Sep 2019 13:40:09 +0000 https://www.i-beheer.nl/?p=3770 Met de toevoeging van de mobiele telefonieoplossingen zet I-Beheer ICT, als MVNE op het betrouwbare radionetwerk van KPN, een compleet vast-mobiel in één portfolio in de markt. U heeft de keuze uit drie slimme mobiele oplossingen en mobiel internet.

Het bericht Vast en Mobiel in één oplossing verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
Met de toevoeging van de mobiele telefonieoplossingen zet I-Beheer ICT, als MVNE op het betrouwbare radionetwerk van KPN, een compleet vast-mobiel in één portfolio in de markt. U heeft de keuze uit drie slimme mobiele oplossingen en mobiel internet.

Het bericht Vast en Mobiel in één oplossing verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
https://www.i-beheer.nl/vast-en-mobiel-in-een-oplossing/feed/ 0
I-Beheer ICT opent nieuw (Twin) Datacenter in Emmen. https://www.i-beheer.nl/i-beheer-ict-opent-nieuw-twin-datacenter-in-emmen/ https://www.i-beheer.nl/i-beheer-ict-opent-nieuw-twin-datacenter-in-emmen/#respond Sat, 07 Sep 2019 13:38:19 +0000 https://www.i-beheer.nl/?p=3768 I-Beheer ICT heeft een nieuw datacenter geopend in Emmen. I-Beheer ICT heeft nu twee duurzame datacenters in Emmen en Coevorden. Door een combinatie van de beide datacenters kunnen IT-oplossingen met de hoogst mogelijke beschikbaarheid worden gebouwd. De datacenters zijn onderling gekoppeld, waardoor zij functioneren als een twin-datacenter. Men spreekt van een twin datacenter als een […]

Het bericht I-Beheer ICT opent nieuw (Twin) Datacenter in Emmen. verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
I-Beheer ICT heeft een nieuw datacenter geopend in Emmen. I-Beheer ICT heeft nu twee duurzame datacenters in Emmen en Coevorden. Door een combinatie van de beide datacenters kunnen IT-oplossingen met de hoogst mogelijke beschikbaarheid worden gebouwd.

De datacenters zijn onderling gekoppeld, waardoor zij functioneren als een twin-datacenter. Men spreekt van een twin datacenter als een bedrijf haar IT omgeving en dataopslag over twee (vrijwel) identieke datacenters verspreidt. Het gebruik van een twin datacenter is een van de manieren om een zo hoog mogelijke beschikbaarheid te kunnen garanderen. Bij een twin datacenter zijn er twee gelijke inrichting van servers en applicaties op twee verschillende locaties(Emmen en Coevorden). Door middel van een hoge virtualisatiegraad en het gebruik van een glasvezelnetwerk tussen de twin datacenters is een zo hoog mogelijke uptime gegarandeerd.

Het bericht I-Beheer ICT opent nieuw (Twin) Datacenter in Emmen. verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
https://www.i-beheer.nl/i-beheer-ict-opent-nieuw-twin-datacenter-in-emmen/feed/ 0
Bijzondere joint venture in Emmen https://www.i-beheer.nl/bijzondere-joint-venture-emmen/ https://www.i-beheer.nl/bijzondere-joint-venture-emmen/#respond Fri, 14 Jun 2019 14:31:28 +0000 https://www.i-beheer.nl/?p=1522 Vandaag kunnen wij – een beetje trots – de joint venture met onze partner TOPFIND bekendmaken. Vanaf 1 juni 2019 vindt u TOPFIND in de “ICT vleugel” van I-Beheer ICT op de Hoenderkamp 20 te Emmen. I-Beheer ICT en TOPFIND hebben eind 2018 besloten om de competenties en de excellente IT -infrastructuur met een persoonlijke, […]

Het bericht Bijzondere joint venture in Emmen verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
Vandaag kunnen wij – een beetje trots – de joint venture met onze partner TOPFIND bekendmaken.
Vanaf 1 juni 2019 vindt u TOPFIND in de “ICT vleugel” van I-Beheer ICT op de Hoenderkamp 20 te Emmen.

I-Beheer ICT en TOPFIND hebben eind 2018 besloten om de competenties en de excellente IT -infrastructuur met een persoonlijke, hechte en creatieve samenwerking te bundelen. Onze joint venture maakt het mogelijk u nog beter te kunnen adviseren en te verzorgen met unieke, zorgeloze IT-diensten en -producten.  Want communicatie, data & digitalisering kan met I-Beheer straks nog eenvoudiger, beter, veiliger en sneller! Onze joint venture maakt het mogelijk de moderne ondernemer in het Noorden nog beter te kunnen adviseren en te verzorgen met unieke, zorgeloze IT-diensten en -producten.

De toekomst van de digitalisering en snelle communicatie is eergisteren begonnen en zal in de komende jaren van doorslaggevend belang zijn voor het succes van elk bedrijf. De tijd die een ondernemer heeft om zich te informeren over de mogelijkheden om zijn bedrijf te voorzien van de juiste en steeds actuele IT-infrastructuur & tools wordt steeds minder en de noodzakelijkheid om zorgeloos en veilig met de allernieuwste instrumenten & middelen zijn markt en de organisatie te voorzien van informatie wordt veel groter. Een cruciaal thema, dat betrouwbare partners en flexibele diensten tegen vaste en betaalbare tarieven verlangt.

Met deze joint venture worden de producten en diensten van de partners I-Beheer en TOPFIND gebundeld en sterk vereenvoudigd. De ondernemer heeft één partner, één aanspreekpunt voor alle diensten en producten. Een complete werkplek, van a tot z.

Je kan altijd slimmer werken
…dan je op dit moment doet. Maar hoe? Het concept van I-Beheer ICT en TOPFIND brengt je hierbij op nieuwe ideeën. Met een juiste combinatie van de beste ICT oplossingen, de nieuwste technologie en een passie voor innovatie creëren we samen jouw ideale werkplek. Het nieuwe concept helpt evenwicht te brengen tussen de afdelingen, collega’s en vrije tijd. Wat je wensen ook zijn.. We hebben slimme ICT oplossingen voor je op verschillende gebieden. Ontdek hoe jouw ideale werkdag eruit ziet!

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Wij leren graag jou en je organisatie kennen. Waar lopen jullie momenteel tegenaan en hoe kunnen wij helpen om de bedrijfsprocessen beter te laten verlopen.

Het bericht Bijzondere joint venture in Emmen verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
https://www.i-beheer.nl/bijzondere-joint-venture-emmen/feed/ 0
ISDN stopt! Maak de overstap naar VoIP! https://www.i-beheer.nl/isdn-stopt-maak-overstap-naar-voip/ https://www.i-beheer.nl/isdn-stopt-maak-overstap-naar-voip/#respond Tue, 21 May 2019 10:13:07 +0000 https://www.i-beheer.nl/?p=1516 In de jaren negentig namen veel mensen een ISDN-telefoonlijn. In tegenstelling tot een analoge verbinding, maakte deze het mogelijk om tegelijkertijd te bellen en te internetten. Omdat u meerdere telefoontoestellen op zo’n lijn kunt aansluiten, was dit ook een populaire keuze voor veel bedrijven. ISDN stopt, dat is jammer. Maar gelukkig komen er ook goede […]

Het bericht ISDN stopt! Maak de overstap naar VoIP! verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
In de jaren negentig namen veel mensen een ISDN-telefoonlijn. In tegenstelling tot een analoge verbinding, maakte deze het mogelijk om tegelijkertijd te bellen en te internetten. Omdat u meerdere telefoontoestellen op zo’n lijn kunt aansluiten, was dit ook een populaire keuze voor veel bedrijven.

ISDN stopt, dat is jammer. Maar gelukkig komen er ook goede dingen voor terug. Denk aan kostenverlaging, meer telefoniefuncties en onafhankelijkheid van hardware. Overstappen is belangrijk, want anders zit je vanaf 1 september 2019 bijvoorbeeld zonder telefoon.

Stoppen met ISDN kan meer gevolgen hebben dan je op voorhand verwacht. Daarom inventariseren wij samen je huidige situatie. Wij helpen je goed geïnformeerd over te stappen.

In 3 stappen geregeld

  1. Inventariseren
  2. Vrijblijvende offerte
  3. Overstappen


VoIP: de opvolger van ISDN
U kunt uw huidige nummer gewoon behouden. Wat er verandert, is dat de gesprekken binnenkomen ‘in de cloud’, waarvandaan ze naar uw huidige of nieuwe telefoons worden doorverbonden. Een fysieke telefooncentrale is niet langer nodig, omdat alle functionaliteiten van zo’n telefooncentrale nu via uw computer of smartphone zijn te bedienen.

Met de telefonie van I-Beheer zit je niet meer vast aan de locatie waar je ISDN-centrale staat. Je kunt je ‘vaste’ telefoonnummer overal gebruiken; niet alleen op kantoor, maar ook thuis, of op een vakantieadres in Frankrijk. Je kunt op elk moment een doorschakeling instellen of een belgroep aanmaken in de gebruiksvriendelijke online omgeving. Daarmee is jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor jouw klanten!

En het beste van alles? Het Nieuwe Bellen is goedkoper en veiliger dan traditionele ISDN-oplossingen. Uw telefooncentrale staat in een datacenter met waterdichte beveiliging. U heeft dus wel de lusten, maar niet de lasten. Bovendien betaalt u geen aanschaf- of onderhoudskosten, terwijl u wel kunt rekenen op een hypermoderne digitale telefooncentrale met extra veel functionaliteiten. Professioneel bereikbaar, zowel op uw vaste lijn als mobiele toestel(len).

Overstappen klinkt eenvoudig hè? Dat is het ook!
al vele bedrijven stapten geruisloos over van ISDN naar VoIP van I-Beheer.

Meer weten? Bel ons op 0524 – 52 22 52 of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Deze krijg je binnen een werkdag.

Het bericht ISDN stopt! Maak de overstap naar VoIP! verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
https://www.i-beheer.nl/isdn-stopt-maak-overstap-naar-voip/feed/ 0
Kwetsbaarheden in chips van Intel https://www.i-beheer.nl/kwetsbaarheden-chips-intel/ https://www.i-beheer.nl/kwetsbaarheden-chips-intel/#respond Thu, 16 May 2019 07:20:05 +0000 https://www.i-beheer.nl/?p=1512 Gisteravond hebben onderzoekers van verschillende universiteiten bekendgemaakt dat er nieuwe kwetsbaarheden zijn gevonden in Intel-processoren. Door deze kwetsbaarheden is het mogelijk om kleine hoeveelheden data te verkrijgen die door de processor verwerkt worden. De kwetsbaarheid is te vinden in vrijwel alle moderne servers, desktops en laptops die zijn voorzien van een Intel-processor. Het lek is […]

Het bericht Kwetsbaarheden in chips van Intel verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
Gisteravond hebben onderzoekers van verschillende universiteiten bekendgemaakt dat er nieuwe kwetsbaarheden zijn gevonden in Intel-processoren. Door deze kwetsbaarheden is het mogelijk om kleine hoeveelheden data te verkrijgen die door de processor verwerkt worden. De kwetsbaarheid is te vinden in vrijwel alle moderne servers, desktops en laptops die zijn voorzien van een Intel-processor. Het lek is niet gevonden in smartphones en tablets met Intel-chips.

Direct na publicatie van de kwetsbaarheden zijn wij een onderzoek gestart naar de impact op onze systemen. Inmiddels zijn er een aantal updates voor onze systemen uitgekomen. Daarnaast verwachten we in de komende uren nog meer updates te ontvangen. Zodra deze updates beschikbaar zijn starten wij met het updaten van al onze systemen. Het lek is niet makkelijk te misbruiken, omdat alle data die langskomen op de processor moeten worden afgeluisterd. Maar behoedzame aanvallers zullen nog steeds vinden wat ze willen.”

Uiteraard houden we je op de hoogte over de ontwikkelingen rondom deze kwetsbaarheden. Daarnaast zijn we ook beschikbaar voor eventuele vragen.

Het bericht Kwetsbaarheden in chips van Intel verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
https://www.i-beheer.nl/kwetsbaarheden-chips-intel/feed/ 0
Nieuwe bedrijfwagens https://www.i-beheer.nl/nieuwe-bedrijfwagens/ https://www.i-beheer.nl/nieuwe-bedrijfwagens/#respond Sat, 11 May 2019 07:21:15 +0000 https://www.i-beheer.nl/?p=1509 Niet één, maar twee nieuwe bedrijfwagens. Vanaf vandaag kunt u ze tegenkomen! Door deze uitbreiding, kunnen wij onze klanten nog sneller bedienen en wanneer nodig ook sneller op locatie zijn.

Het bericht Nieuwe bedrijfwagens verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
Niet één, maar twee nieuwe bedrijfwagens. Vanaf vandaag kunt u ze tegenkomen! Door deze uitbreiding, kunnen wij onze klanten nog sneller bedienen en wanneer nodig ook sneller op locatie zijn.

Het bericht Nieuwe bedrijfwagens verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
https://www.i-beheer.nl/nieuwe-bedrijfwagens/feed/ 0
Cryptovirus doet zich voor als update voor Adobe Flash https://www.i-beheer.nl/cryptovirus-doet-zich-als-update-adobe-flash/ https://www.i-beheer.nl/cryptovirus-doet-zich-als-update-adobe-flash/#respond Mon, 15 Oct 2018 07:30:04 +0000 https://www.i-beheer.nl/?p=1476 Er gaat een virus rond dat zich voordoet als een update voor Adobe Flash. Dat infecteert gebruikers met malware om cryptomunten te delven. Dat zegt beveiligingsbedrijf Palo Alto Networks. Het bedrijf ontdekte het virus, dat al sinds augustus rond zou gaan. Het virus doet zich voor als een update voor Adobe Flash. Opvallend is dat het […]

Het bericht Cryptovirus doet zich voor als update voor Adobe Flash verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
Er gaat een virus rond dat zich voordoet als een update voor Adobe Flash. Dat infecteert gebruikers met malware om cryptomunten te delven. Dat zegt beveiligingsbedrijf Palo Alto Networks. Het bedrijf ontdekte het virus, dat al sinds augustus rond zou gaan.

Het virus doet zich voor als een update voor Adobe Flash. Opvallend is dat het virus ook daadwerkelijk de Flash Player updatet. Ondertussen wordt echter ook een virus genaamd XMRig geïnstalleerd. Dat misbruikt de computerkracht van het slachtoffer om de cryptovaluta Monero te delven. Dergelijke ‘cryptojacking’-malware is een van de grootste digitale gevaren van het afgelopen jaar volgens de meeste beveiligingsbedrijven.

Het virus treft voornamelijk gebruikers van Windows 7. De ingebouwde virusscanner van Windows 10, Windows Defender, blokkeert de malware.

Volgens Palo Alto Networks krijgen gebruikers weliswaar een waarschuwing te zien voordat zij het virus installeren, maar hebben de makers veel moeite ook die waarschuwing er legitiem uit te laten zien. Daardoor zou het alsnog veel slachtoffers maken.

 

Het bericht Cryptovirus doet zich voor als update voor Adobe Flash verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
https://www.i-beheer.nl/cryptovirus-doet-zich-als-update-adobe-flash/feed/ 0
Two-factor authentication https://www.i-beheer.nl/two-factor-authentication/ https://www.i-beheer.nl/two-factor-authentication/#respond Fri, 21 Sep 2018 11:50:31 +0000 https://www.i-beheer.nl/?p=1471 In de afgelopen periode zijn zowel privacy als security veel in het nieuws als het gaat om het internet. Eén van de actuele onderwerpen is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die er onder andere voor moet zorgen dat gegevens veilig bewaard worden. Er zijn hier veel oplossingen voor en eentje ervan is two factor authentication. […]

Het bericht Two-factor authentication verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
In de afgelopen periode zijn zowel privacy als security veel in het nieuws als het gaat om het internet. Eén van de actuele onderwerpen is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die er onder andere voor moet zorgen dat gegevens veilig bewaard worden. Er zijn hier veel oplossingen voor en eentje ervan is two factor authentication.

Two factor authentication (2FA), of twee-staps-authenticatie, houdt in dat je op beveiligde omgevingen niet alleen je wachtwoord moet invullen, maar ook nog op een tweede, onafhankelijke manier moet aangeven dat jij het bent die daadwerkelijk probeert in te loggen.

Two factor authentication is dan ook een van de oplossingen die I-Beheer ICT biedt aan onze klanten om te voldoen aan de AVG-richtlijnen. Dus neem contact met ons op, indien u meer informatie wenst hierover.

Het bericht Two-factor authentication verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
https://www.i-beheer.nl/two-factor-authentication/feed/ 0
Encryptie en de noodzaak daarvan https://www.i-beheer.nl/encryptie-en-noodzaak-daarvan/ https://www.i-beheer.nl/encryptie-en-noodzaak-daarvan/#respond Fri, 21 Sep 2018 11:48:22 +0000 https://www.i-beheer.nl/?p=1468 Encryptie en de noodzaak daartoe kwamen dit jaar breed aan bod. Het versleutelen van gevoelige gegevens en kostbare communicatie is eigenlijk niks nieuws. Het bestaat al jaren, het kan al jaren en het moet al jaren. Toch ontbreekt het in de praktijk nog altijd aan encryptie, ook voor kritieke ICT-zaken. Besef betekent echter niet automatisch […]

Het bericht Encryptie en de noodzaak daarvan verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
Encryptie en de noodzaak daartoe kwamen dit jaar breed aan bod. Het versleutelen van gevoelige gegevens en kostbare communicatie is eigenlijk niks nieuws. Het bestaat al jaren, het kan al jaren en het moet al jaren. Toch ontbreekt het in de praktijk nog altijd aan encryptie, ook voor kritieke ICT-zaken. Besef betekent echter niet automatisch en meteen ook gebruik. Dat heeft tijd nodig.

Encryptie is een belangrijke methode voor het beveiligen van je gegevens. Versleutelde data zijn geheel onleesbaar zonder de juiste sleutel, dus als iemand jouw bestanden steelt kunnen ze er toch niks mee doen. Data versleutelen kan op twee manieren, met hardware of software.

Wilt u extra technische maatregelen nemen, dan kunnen wij dat voor u regelen. Neem hiervoor contact met ons op.

Het bericht Encryptie en de noodzaak daarvan verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
https://www.i-beheer.nl/encryptie-en-noodzaak-daarvan/feed/ 0