I-Beheer ICT https://www.i-beheer.nl advies en installatie | I-Beheer | Coevorden | Emmen | Zwolle Mon, 04 Nov 2019 13:20:42 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.4 https://www.i-beheer.nl/wp-content/uploads/2017/01/cropped-I-150x150.jpg I-Beheer ICT https://www.i-beheer.nl 32 32 Vacature: Netwerkengineer/systeembeheerder https://www.i-beheer.nl/vacature-netwerkengineer-systeembeheerder/ https://www.i-beheer.nl/vacature-netwerkengineer-systeembeheerder/#respond Mon, 04 Nov 2019 13:20:41 +0000 https://www.i-beheer.nl/?p=3830 We zijn op zoek naar een gedreven, ondernemend engineer. Je werkt zelfstandig aan het implementeren en onderhouden van netwerken bij relaties. Daarnaast los je technische problemen op en voorzie je klanten van advies bij technische vraagstukken en projecten. Jouw ondernemerschap maakt dat je kansen en behoeften bij jouw klanten weet te onderscheiden. Meer informatie: https://www.i-beheer.nl/vacatures/netwerkengineer-systeembeheerder.html/

Het bericht Vacature: Netwerkengineer/systeembeheerder verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
We zijn op zoek naar een gedreven, ondernemend engineer. Je werkt zelfstandig aan het implementeren en onderhouden van netwerken bij relaties. Daarnaast los je technische problemen op en voorzie je klanten van advies bij technische vraagstukken en projecten. Jouw ondernemerschap maakt dat je kansen en behoeften bij jouw klanten weet te onderscheiden.

Meer informatie: https://www.i-beheer.nl/vacatures/netwerkengineer-systeembeheerder.html/

Het bericht Vacature: Netwerkengineer/systeembeheerder verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
https://www.i-beheer.nl/vacature-netwerkengineer-systeembeheerder/feed/ 0
Uw VPN veilig? https://www.i-beheer.nl/uw-vpn-veilig/ https://www.i-beheer.nl/uw-vpn-veilig/#respond Sun, 29 Sep 2019 10:27:09 +0000 https://www.i-beheer.nl/?p=3819 De kwetsbaarheid in de VPN-diensten van Fortigate en Pulse Secure werd bekendgemaakt op ‘hackersfestival’ Black Hat. Daarbij werd ook gemeld dat enkele honderden bedrijven en organisaties in Nederland die diensten gebruiken. In april werd een beveiligingsupdate uitgebracht, waarmee je dit lek kunt dichten. Nu blijkt dat nog altijd tientallen bedrijven en organisaties deze update niet […]

Het bericht Uw VPN veilig? verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
De kwetsbaarheid in de VPN-diensten van Fortigate en Pulse Secure werd bekendgemaakt op ‘hackersfestival’ Black Hat. Daarbij werd ook gemeld dat enkele honderden bedrijven en organisaties in Nederland die diensten gebruiken.

In april werd een beveiligingsupdate uitgebracht, waarmee je dit lek kunt dichten. Nu blijkt dat nog altijd tientallen bedrijven en organisaties deze update niet hebben uitgevoerd. Daardoor kunnen hackers via dit lek op het interne netwerk van die bedrijven komen, met alle risico’s van dien.

Is uw vpn veilig? De laatste dagen is er veel nieuws over onveilige VPN verbindingen. Wilt u weten of twijfelt u aan de veiligheid? Neem dan voor de zekerheid contact met ons op of u beschikt over de laatste beveiligingsupdate.

Het bericht Uw VPN veilig? verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
https://www.i-beheer.nl/uw-vpn-veilig/feed/ 0
Wat betekent het einde van Windows 7 voor uw bedrijf? https://www.i-beheer.nl/wat-betekent-het-einde-van-windows-7-voor-uw-bedrijf/ https://www.i-beheer.nl/wat-betekent-het-einde-van-windows-7-voor-uw-bedrijf/#respond Wed, 25 Sep 2019 09:13:14 +0000 https://www.i-beheer.nl/?p=3806 Op 14 januari 2020 is het zover: dan eindigt de ondersteuning op Windows 7 apparaten. Op uw computers met Windows 7 ontvangt u na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10. Hiermee bent u altijd voorzien van de laatste beveiligingsupdates die helpen […]

Het bericht Wat betekent het einde van Windows 7 voor uw bedrijf? verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
Op 14 januari 2020 is het zover: dan eindigt de ondersteuning op Windows 7 apparaten. Op uw computers met Windows 7 ontvangt u na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10. Hiermee bent u altijd voorzien van de laatste beveiligingsupdates die helpen om uw gegevens beter te beveiligen.

Wat gebeurt er als u Windows 7 blijft gebruiken?

U kunt Windows 7 blijven gebruiken, maar na 14 januari worden uw pc’s kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico’s. Uw pc blijft gewoon starten en werken, maar u ontvangt geen software- en beveiligingsupdates meer.

Stap nu over naar Windows 10

Om te voorkomen dat u in vervelende situaties terechtkomt, raden wij aan zo snel mogelijk over te stappen naar Windows 10. Een overstap naar Windows 10 kent eigenlijk alleen maar voordelen, omdat Windows 10 veel nieuwe handige functionaliteiten kent. Daarnaast is Windows 10 de laatste Windows versie die Microsoft uitbrengt. Vanaf Windows 10 worden updates in deze versie doorgevoerd en bent u dus voorgoed af van grote upgrades naar nieuwe versies.

Het is mogelijk om voor u, pc’s die compatible zijn met Windows 7 te upgraden naar een volledige versie van de software Windows 10. Maar als u optimaal gebruik wil blijven maken van de nieuwste hardware mogelijkheden raden wij u aan om over te stappen naar een nieuwe pc met Windows 10.

Wilt u meer informatie? bel dan naar 0524 52 22 52 of stuur een email naar info@i-beheer.nl en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Het bericht Wat betekent het einde van Windows 7 voor uw bedrijf? verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
https://www.i-beheer.nl/wat-betekent-het-einde-van-windows-7-voor-uw-bedrijf/feed/ 0
Einde van ondersteuning voor Windows Server 2008 https://www.i-beheer.nl/einde-van-ondersteuning-voor-windows-server-2008/ https://www.i-beheer.nl/einde-van-ondersteuning-voor-windows-server-2008/#respond Tue, 24 Sep 2019 09:13:29 +0000 https://www.i-beheer.nl/?p=3814 Elk Windows product heeft een levenscyclus. De levenscyclus begint wanneer een product wordt uitgebracht en eindigt wanneer het product niet meer wordt ondersteund. Op 14 januari 2020 wordt de ondersteuning voor Windows Server 2008 beëindigd. Dat betekent het einde van regelmatige beveiligingsupdates. Nu cyberaanvallen steeds geavanceerder en frequenter worden, kan het gebruik van applicaties en […]

Het bericht Einde van ondersteuning voor Windows Server 2008 verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
Elk Windows product heeft een levenscyclus. De levenscyclus begint wanneer een product wordt uitgebracht en eindigt wanneer het product niet meer wordt ondersteund.

Op 14 januari 2020 wordt de ondersteuning voor Windows Server 2008 beëindigd. Dat betekent het einde van regelmatige beveiligingsupdates. Nu cyberaanvallen steeds geavanceerder en frequenter worden, kan het gebruik van applicaties en data over niet-ondersteunde versies aanzienlijke beveiligings- en compliance risico’s opleveren. De productfamilie van 2008 was geweldig voor zijn tijd, maar we raden ten zeerste aan tijdig een upgrade uit te voeren naar de meest recente versie voor betere prestaties, efficiëntie en regelmatige beveiligingsupdates.

Het einde van de ondersteuningsmijlpaal is een geweldige kans om je applicaties en infrastructuur te transformeren en te profiteren van cloud computing en de nieuwste versies van SQL Server en Windows Server. We horen je denken: “2020 is nog zo ver weg, waarom zou ik me hier nu al druk over maken?”. Het antwoord is simpel: wees voorbereid en wacht niet af.

I-Beheer ICT zal daarom binnenkort gaan starten met het proactief benaderen van klanten waarvan bekend is dat het serverpark grotendeels bestaat uit Windows Server 2008 installaties of deze nog bevat. Samen met deze klanten zullen we een inventarisatie doen van de impact en kosten van een migratie strategie. Per klant zal er dus gekeken worden naar de beste strategie om vóór januari 2020 klaar te zijn voor het einde aan de ondersteuning van Windows Server 2008 (R2).

Deze strategie kan bijvoorbeeld bestaan uit:

  • Volledige migratie nieuwe server omgeving.
  • Migratie naar het Cloud platform van I-Beheer ICT

Op deze wijze zullen we maatwerk per klant gaan bieden met de kleinst mogelijk impact op de lopende productieprocessen.

Mocht u vragen hebben over Windows Server 2008 End of Support of niet willen wachten totdat wij contact opnemen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Bel dan naar 0524 52 22 52 of stuur een email naar info@i-beheerer.nl

Het bericht Einde van ondersteuning voor Windows Server 2008 verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
https://www.i-beheer.nl/einde-van-ondersteuning-voor-windows-server-2008/feed/ 0
I-Beheer ICT Businesspartner Wildlands https://www.i-beheer.nl/i-beheer-ict-businesspartner-wildlands/ https://www.i-beheer.nl/i-beheer-ict-businesspartner-wildlands/#respond Mon, 09 Sep 2019 13:42:37 +0000 https://www.i-beheer.nl/?p=3773 I-Beheer ICT is toegetreden als partner bij de zakenkring van Wildlands. De Wildlands Zakenkring biedt een platform voor avontuurlijke ondernemers en toonaangevende bedrijven in de regio Noord-Nederland en daarbuiten.

Het bericht I-Beheer ICT Businesspartner Wildlands verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
I-Beheer ICT is toegetreden als partner bij de zakenkring van Wildlands. De Wildlands Zakenkring biedt een platform voor avontuurlijke ondernemers en toonaangevende bedrijven in de regio Noord-Nederland en daarbuiten.

Het bericht I-Beheer ICT Businesspartner Wildlands verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
https://www.i-beheer.nl/i-beheer-ict-businesspartner-wildlands/feed/ 0
Vast en Mobiel in één oplossing https://www.i-beheer.nl/vast-en-mobiel-in-een-oplossing/ https://www.i-beheer.nl/vast-en-mobiel-in-een-oplossing/#respond Sun, 08 Sep 2019 13:40:09 +0000 https://www.i-beheer.nl/?p=3770 Met de toevoeging van de mobiele telefonieoplossingen zet I-Beheer ICT, als MVNE op het betrouwbare radionetwerk van KPN, een compleet vast-mobiel in één portfolio in de markt. U heeft de keuze uit drie slimme mobiele oplossingen en mobiel internet.

Het bericht Vast en Mobiel in één oplossing verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
Met de toevoeging van de mobiele telefonieoplossingen zet I-Beheer ICT, als MVNE op het betrouwbare radionetwerk van KPN, een compleet vast-mobiel in één portfolio in de markt. U heeft de keuze uit drie slimme mobiele oplossingen en mobiel internet.

Het bericht Vast en Mobiel in één oplossing verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
https://www.i-beheer.nl/vast-en-mobiel-in-een-oplossing/feed/ 0
I-Beheer ICT opent nieuw (Twin) Datacenter in Emmen. https://www.i-beheer.nl/i-beheer-ict-opent-nieuw-twin-datacenter-in-emmen/ https://www.i-beheer.nl/i-beheer-ict-opent-nieuw-twin-datacenter-in-emmen/#respond Sat, 07 Sep 2019 13:38:19 +0000 https://www.i-beheer.nl/?p=3768 I-Beheer ICT heeft een nieuw datacenter geopend in Emmen. I-Beheer ICT heeft nu twee duurzame datacenters in Emmen en Coevorden. Door een combinatie van de beide datacenters kunnen IT-oplossingen met de hoogst mogelijke beschikbaarheid worden gebouwd. De datacenters zijn onderling gekoppeld, waardoor zij functioneren als een twin-datacenter. Men spreekt van een twin datacenter als een […]

Het bericht I-Beheer ICT opent nieuw (Twin) Datacenter in Emmen. verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
I-Beheer ICT heeft een nieuw datacenter geopend in Emmen. I-Beheer ICT heeft nu twee duurzame datacenters in Emmen en Coevorden. Door een combinatie van de beide datacenters kunnen IT-oplossingen met de hoogst mogelijke beschikbaarheid worden gebouwd.

De datacenters zijn onderling gekoppeld, waardoor zij functioneren als een twin-datacenter. Men spreekt van een twin datacenter als een bedrijf haar IT omgeving en dataopslag over twee (vrijwel) identieke datacenters verspreidt. Het gebruik van een twin datacenter is een van de manieren om een zo hoog mogelijke beschikbaarheid te kunnen garanderen. Bij een twin datacenter zijn er twee gelijke inrichting van servers en applicaties op twee verschillende locaties(Emmen en Coevorden). Door middel van een hoge virtualisatiegraad en het gebruik van een glasvezelnetwerk tussen de twin datacenters is een zo hoog mogelijke uptime gegarandeerd.

Het bericht I-Beheer ICT opent nieuw (Twin) Datacenter in Emmen. verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
https://www.i-beheer.nl/i-beheer-ict-opent-nieuw-twin-datacenter-in-emmen/feed/ 0
Bijzondere joint venture in Emmen https://www.i-beheer.nl/bijzondere-joint-venture-emmen/ https://www.i-beheer.nl/bijzondere-joint-venture-emmen/#respond Fri, 14 Jun 2019 14:31:28 +0000 https://www.i-beheer.nl/?p=1522 Vandaag kunnen wij – een beetje trots – de joint venture met onze partner TOPFIND bekendmaken. Vanaf 1 juni 2019 vindt u TOPFIND in de “ICT vleugel” van I-Beheer ICT op de Hoenderkamp 20 te Emmen. I-Beheer ICT en TOPFIND hebben eind 2018 besloten om de competenties en de excellente IT -infrastructuur met een persoonlijke, […]

Het bericht Bijzondere joint venture in Emmen verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
Vandaag kunnen wij – een beetje trots – de joint venture met onze partner TOPFIND bekendmaken.
Vanaf 1 juni 2019 vindt u TOPFIND in de “ICT vleugel” van I-Beheer ICT op de Hoenderkamp 20 te Emmen.

I-Beheer ICT en TOPFIND hebben eind 2018 besloten om de competenties en de excellente IT -infrastructuur met een persoonlijke, hechte en creatieve samenwerking te bundelen. Onze joint venture maakt het mogelijk u nog beter te kunnen adviseren en te verzorgen met unieke, zorgeloze IT-diensten en -producten.  Want communicatie, data & digitalisering kan met I-Beheer straks nog eenvoudiger, beter, veiliger en sneller! Onze joint venture maakt het mogelijk de moderne ondernemer in het Noorden nog beter te kunnen adviseren en te verzorgen met unieke, zorgeloze IT-diensten en -producten.

De toekomst van de digitalisering en snelle communicatie is eergisteren begonnen en zal in de komende jaren van doorslaggevend belang zijn voor het succes van elk bedrijf. De tijd die een ondernemer heeft om zich te informeren over de mogelijkheden om zijn bedrijf te voorzien van de juiste en steeds actuele IT-infrastructuur & tools wordt steeds minder en de noodzakelijkheid om zorgeloos en veilig met de allernieuwste instrumenten & middelen zijn markt en de organisatie te voorzien van informatie wordt veel groter. Een cruciaal thema, dat betrouwbare partners en flexibele diensten tegen vaste en betaalbare tarieven verlangt.

Met deze joint venture worden de producten en diensten van de partners I-Beheer en TOPFIND gebundeld en sterk vereenvoudigd. De ondernemer heeft één partner, één aanspreekpunt voor alle diensten en producten. Een complete werkplek, van a tot z.

Je kan altijd slimmer werken
…dan je op dit moment doet. Maar hoe? Het concept van I-Beheer ICT en TOPFIND brengt je hierbij op nieuwe ideeën. Met een juiste combinatie van de beste ICT oplossingen, de nieuwste technologie en een passie voor innovatie creëren we samen jouw ideale werkplek. Het nieuwe concept helpt evenwicht te brengen tussen de afdelingen, collega’s en vrije tijd. Wat je wensen ook zijn.. We hebben slimme ICT oplossingen voor je op verschillende gebieden. Ontdek hoe jouw ideale werkdag eruit ziet!

Weten wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Wij leren graag jou en je organisatie kennen. Waar lopen jullie momenteel tegenaan en hoe kunnen wij helpen om de bedrijfsprocessen beter te laten verlopen.

Het bericht Bijzondere joint venture in Emmen verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
https://www.i-beheer.nl/bijzondere-joint-venture-emmen/feed/ 0
ISDN stopt! Maak de overstap naar VoIP! https://www.i-beheer.nl/isdn-stopt-maak-overstap-naar-voip/ https://www.i-beheer.nl/isdn-stopt-maak-overstap-naar-voip/#respond Tue, 21 May 2019 10:13:07 +0000 https://www.i-beheer.nl/?p=1516 In de jaren negentig namen veel mensen een ISDN-telefoonlijn. In tegenstelling tot een analoge verbinding, maakte deze het mogelijk om tegelijkertijd te bellen en te internetten. Omdat u meerdere telefoontoestellen op zo’n lijn kunt aansluiten, was dit ook een populaire keuze voor veel bedrijven. ISDN stopt, dat is jammer. Maar gelukkig komen er ook goede […]

Het bericht ISDN stopt! Maak de overstap naar VoIP! verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
In de jaren negentig namen veel mensen een ISDN-telefoonlijn. In tegenstelling tot een analoge verbinding, maakte deze het mogelijk om tegelijkertijd te bellen en te internetten. Omdat u meerdere telefoontoestellen op zo’n lijn kunt aansluiten, was dit ook een populaire keuze voor veel bedrijven.

ISDN stopt, dat is jammer. Maar gelukkig komen er ook goede dingen voor terug. Denk aan kostenverlaging, meer telefoniefuncties en onafhankelijkheid van hardware. Overstappen is belangrijk, want anders zit je vanaf 1 september 2019 bijvoorbeeld zonder telefoon.

Stoppen met ISDN kan meer gevolgen hebben dan je op voorhand verwacht. Daarom inventariseren wij samen je huidige situatie. Wij helpen je goed geïnformeerd over te stappen.

In 3 stappen geregeld

  1. Inventariseren
  2. Vrijblijvende offerte
  3. Overstappen


VoIP: de opvolger van ISDN
U kunt uw huidige nummer gewoon behouden. Wat er verandert, is dat de gesprekken binnenkomen ‘in de cloud’, waarvandaan ze naar uw huidige of nieuwe telefoons worden doorverbonden. Een fysieke telefooncentrale is niet langer nodig, omdat alle functionaliteiten van zo’n telefooncentrale nu via uw computer of smartphone zijn te bedienen.

Met de telefonie van I-Beheer zit je niet meer vast aan de locatie waar je ISDN-centrale staat. Je kunt je ‘vaste’ telefoonnummer overal gebruiken; niet alleen op kantoor, maar ook thuis, of op een vakantieadres in Frankrijk. Je kunt op elk moment een doorschakeling instellen of een belgroep aanmaken in de gebruiksvriendelijke online omgeving. Daarmee is jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor jouw klanten!

En het beste van alles? Het Nieuwe Bellen is goedkoper en veiliger dan traditionele ISDN-oplossingen. Uw telefooncentrale staat in een datacenter met waterdichte beveiliging. U heeft dus wel de lusten, maar niet de lasten. Bovendien betaalt u geen aanschaf- of onderhoudskosten, terwijl u wel kunt rekenen op een hypermoderne digitale telefooncentrale met extra veel functionaliteiten. Professioneel bereikbaar, zowel op uw vaste lijn als mobiele toestel(len).

Overstappen klinkt eenvoudig hè? Dat is het ook!
al vele bedrijven stapten geruisloos over van ISDN naar VoIP van I-Beheer.

Meer weten? Bel ons op 0524 – 52 22 52 of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Deze krijg je binnen een werkdag.

Het bericht ISDN stopt! Maak de overstap naar VoIP! verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
https://www.i-beheer.nl/isdn-stopt-maak-overstap-naar-voip/feed/ 0
Kwetsbaarheden in chips van Intel https://www.i-beheer.nl/kwetsbaarheden-chips-intel/ https://www.i-beheer.nl/kwetsbaarheden-chips-intel/#respond Thu, 16 May 2019 07:20:05 +0000 https://www.i-beheer.nl/?p=1512 Gisteravond hebben onderzoekers van verschillende universiteiten bekendgemaakt dat er nieuwe kwetsbaarheden zijn gevonden in Intel-processoren. Door deze kwetsbaarheden is het mogelijk om kleine hoeveelheden data te verkrijgen die door de processor verwerkt worden. De kwetsbaarheid is te vinden in vrijwel alle moderne servers, desktops en laptops die zijn voorzien van een Intel-processor. Het lek is […]

Het bericht Kwetsbaarheden in chips van Intel verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
Gisteravond hebben onderzoekers van verschillende universiteiten bekendgemaakt dat er nieuwe kwetsbaarheden zijn gevonden in Intel-processoren. Door deze kwetsbaarheden is het mogelijk om kleine hoeveelheden data te verkrijgen die door de processor verwerkt worden. De kwetsbaarheid is te vinden in vrijwel alle moderne servers, desktops en laptops die zijn voorzien van een Intel-processor. Het lek is niet gevonden in smartphones en tablets met Intel-chips.

Direct na publicatie van de kwetsbaarheden zijn wij een onderzoek gestart naar de impact op onze systemen. Inmiddels zijn er een aantal updates voor onze systemen uitgekomen. Daarnaast verwachten we in de komende uren nog meer updates te ontvangen. Zodra deze updates beschikbaar zijn starten wij met het updaten van al onze systemen. Het lek is niet makkelijk te misbruiken, omdat alle data die langskomen op de processor moeten worden afgeluisterd. Maar behoedzame aanvallers zullen nog steeds vinden wat ze willen.”

Uiteraard houden we je op de hoogte over de ontwikkelingen rondom deze kwetsbaarheden. Daarnaast zijn we ook beschikbaar voor eventuele vragen.

Het bericht Kwetsbaarheden in chips van Intel verscheen eerst op I-Beheer ICT.

]]>
https://www.i-beheer.nl/kwetsbaarheden-chips-intel/feed/ 0