0524-522252info@i-beheer.nl

Microsoft heeft gisteravond de eerste ‘major update’ voor Windows 10 uitgerold. De nieuwe versie zou met name voor betere systeemprestaties en compatibiliteit van Windows 10 met hardware en applicaties van de duizenden onafhankelijke ‘third party’ leveranciers moeten zorgen, aldus Terry Myerson, executive VP Microsoft Windows & Devices in een blogpost.
Daarnaast meldde hij dat Windows 10 sinds gisteren ook beschikbaar is voor de Xbox One, en binnenkort ook voor een select aantal smarphones.

Microsoft wil ook graag enterprise klanten voor zich winnen en heeft met dat doel in het achterhoofd twee nieuwe mogelijkheden voor IT-managers ontwikkeld. De Windows Update for Business stelt IT afdelingen in staat om zelf te bepalen hoe updates en profielen aan eindgebruikers beschikbaar worden gesteld en op welk moment patches naar verschillende gebruikersgroepen worden uitgerold. Windows Store for Business laat IT ook de vrijheid om te bepalen hoe applicaties worden uitgerold naar en geïnstalleerd worden op bedrijfsapparatuur. Bedrijven kunnen hun eigen ‘store’ services voor gebruikers handhaven en verschillende soorten applicatiebundels aanbieden, gebaseerd op gebruikersprofielen.

bron: channelconnect

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.