0524-522252info@i-beheer.nl

Het onafhankelijke auditbureau NCI heeft I-Beheer en al haar identiteiten officieel gecertificeerd voor ISO 9001 en 27001. Hiermee voldoet I-Beheer aan de internationale norm voor informatiebeveiliging. Natuurlijk zijn we hier heel blij mee. Het is een bevestiging dat we op de juiste manier bezig zijn. Bovendien geeft het aan dat we serieus omgaan met de informatiebeveiliging van onze projecten, medewerkers en klanten. Iets wat wij erg belangrijk vinden.

Via deze weg willen wij dan ook Tinus Schonewille en NCI bedanken voor de prettige samenwerking. Ook wil ik onze Security officer, Randy en Guido de operationeel manager bedanken voor deze prestatie.

Johan van der Veer, directeur bij I-Beheer, geeft aan erg content te zijn met het behalen van deze certificering: “Dagelijks werken wij met bedrijfsgevoelige informatie van klanten en leveranciers. Zij mogen van ons verwachten dat wij discreet omgaan met deze gegevens en deze op een goede wijze verwerken en opslaan in ons informatiesysteem. Wij zijn continu bezig om processen en procedures te optimaliseren. Dit certificaat is een bevestiging dat I-Beheer informatiebeveiliging hoog in het vaandel heeft staan”.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.