0524-522252 info@i-beheer.nl

Het in Coevorden gevestigde I-Beheer ICT, neemt telefonie provider Business-Tel uit Emmen over. Business-Tel is een jong, ambitieus en snelgroeiende telefonie provider, die gespecialiseerd is in hosted telefonie voor de zakelijke markt. Business-Tel is een bedrijf die Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert. Door hun jarenlange ervaring en expertise kan Business-Tel optimale zekerheid bieden op het gebied van bereikbaarheid en functionaliteiten.

“De overname van Business-Tel is voor ons een hele logische stap” aldus Johan van der Veer, directeur van I-Beheer ICT. ” Door onze jarenlange ervaring in de telecommunicatie en ICT kunnen wij tot een eerlijk en betrouwbaar advies komen. Geen complexe oplossingen die onbeheersbaar zijn. Wij zijn een organisatie die zeer service gericht werkt. Wij houden van heldere afspraken. Wij geloven dat bereikbaarheid in de 24/7-economie steeds belangrijker wordt. Daarom leveren wij als totaalleverancier van communicatieoplossingen innovatieve diensten die uw bereikbaarheid optimaliseren.

Door onze brede en diepe kennis van de technische ontwikkelingen kunnen wij blijven innoveren. Zo heeft u altijd de laatste communicatie noviteiten tot uw beschikking. Het is de wens en ambitie van I-Beheer ICT om de bewezen succesformule verder uit te bouwen. I-Beheer ICT beschikt over een goede marktpositie, een drietal locaties in Coevorden, Emmen en Zwolle, bekwame en enthousiaste medewerkers, een groot klantenbestand en betrouwbare leveranciers.

I-Beheer ICT en Business-Tel hebben in elkaar een betrouwbare partner gevonden en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.