0524-522252info@i-beheer.nl

I-Beheer ICT heeft al vestigingen in Coevorden en Zwolle, maar opent nu ook een kantoor in Emmen. “We krijgen steeds meer affiniteit met Emmen. We hebben een aantal medewerkers uit Emmen en zijn sponsor van diverse sportieve activiteiten in Emmen zoals FC Emmen, de Gouden Pijl en het Protos Weering zaalvoetbal. Daarnaast hebben we in Emmen al diverse zakelijke relaties en deze stap is dan ook bijna vanzelfsprekend” aldus Directeur Johan van der Veer. I-Beheer ICT heeft als een van de weinige ICT dienstverleners een eigen datacenter die voldoet aan de Tier3 richtlijnen en gaat bedrijven in Emmen overtuigen hier gebruik van te maken. “Niet alleen kunnen we hoge garanties geven tegen een lage prijs. Ook kunnen wij garanderen dat uw data Nederland nooit zal verlaten”.

I-Beheer ICT zal ook in Emmen een ‘Mobiele Pitstop’ openen, waar u ten alle tijde terecht kunt met problemen die u heeft met bijvoorbeeld uw smartphone, laptop of tablet.

U bent dan ook van harte welkom aan de Hoenderkamp 20 te Emmen, voor een kennismaking of met uw technische problemen.

I-Beheer adviseert, installeert en beheert al uw ICT-oplossingen. Onze diensten op het gebied van ICT beheer zijn net zo breed en divers als onze klanten. Zo werken wij voor klanten met een paar werkplekken tot wel honderden werkplekken. Onze klanten bevinden zich op zowel regionaal als landelijk niveau.

Het ICT beheer van I-Beheer gaat vele malen verder dan alleen het leveren van hardware. Wij beheren voor onze klanten op afstand hun werkplekken. Bovendien is onze Servicedesk er voor alle voorkomende problemen. Dat doen we het hele jaar, 24×7!

De waarborging en continuïteit van IT-systemen is van levensbelang voor de bedrijfsvoering. Daar draagt I-Beheer zorg voor.

I-Beheer biedt een breed scala aan ICT diensten aan waaronder:
 Advies
 Netwerkbeheer
 Implementatie
 ICTelecom
 Hosting
 Private cloud
 Internet toegang
 Webontwikkeling

Voor nu wenst I-Beheer ICT u alvast hele fijne feestdagen en wij zien u graag in het nieuwe jaar!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.