0524-522252info@i-beheer.nl

Jouw website in een hogere versnelling
I-Beheer ontwikkelt e-commerce tool Webversneller

Online ondernemen, staat dat gelijk aan slapend rijk worden? Als het aan ons ligt wel! Met de Webversneller.nl bieden we een oplossing voor elke ondernemer met online ambitie. “Webversneller.nl dicht het gat in de markt tussen ‘leuk meedoen’ naar echt succesvol zijn met je webshop. Steeds meer ondernemers zien mogelijkheden in online en e-commerce. Wij hebben de expertise, software en mogelijkheden, zoals een eigen datacenter, in huis om hierop in te spelen.”

Miljoenen
In de afgelopen jaren heeft I-Beheer een aantal zeer succesvolle webshops gebouwd. Dit zijn geen 13-in-een-dozijn succesverhalen, maar websites met een conversie van 100% binnen 6 maanden. Van een goed idee naar miljoenen aan omzet. Al onze kennis, expertise en mogelijkheden hiervoor hebben we gebundeld in Webversneller.nl. Zo organiseren, meten en sturen we dit hele proces. Naast de ICT van de webshop, verzorgen we ook de infrastructuur en adviseren we in het logistieke proces. Zoals voor het concept Mijn Gedroogd Fruit en McDaddy Shoes.

Conversie
Het geheim van de Webversneller? Zorgen voor een zeer goede vindbaarheid van uw website via zoekmachines, vooral Google. Wij voeren deze websites technisch optimaal uit. De site draait op een basis die zeer snel en solide is. Dit zorgt voor een uitstekende ranking in Google. En daarbij wordt via Webversneller gewerkt met meertalige SEO / SEA. Dus ook wanneer er in het buitenland gezocht wordt op bepaalde criteria, dan rankt een website van de Webversneller hoog. Dit biedt onze klanten ruimte om hun markt te verbreden, want het web kent geen grenzen!

Opschakelen
Webversneller zet uw site in een hogere versnelling. Heeft u een goede businesscase en een goed product? De financiering is voor menig (startend) ondernemer een groot obstakel in de weg naar succes. Met Webversneller participeren we samen met onze klanten aan hun online succesverhaal. Wij staan open voor nieuwe ontwikkelingen en geloven in kansen grijpen bij I-beheer!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.