0524-522252 info@i-beheer.nl

Dedicated business server

Indien u wel wilt profiteren van alle voordelen van een eigen server, maar geen omkijken wilt hebben naar onderhoud, dan is het mogelijk om te kiezen voor dedicated business server van I-Beheer.

Onze dedicated business server is een complete server oplossing die u voorziet van alle gemakken en voordelen die de traditionele server u biedt. Snelle communicatie- en samenwerkingsmogelijkheden, beveiligde toegang tot internet en gegevensopslag, betrouwbare printmogelijkheden, het aanbieden van bedrijfsapplicaties, etc. en dit alles zonder een server op uw bedrijfslocatie.

Dedicated business server van I-Beheer

Met onze dedicated business server creëren wij uw eigen serveromgeving in ons beveiligde serverpark. Wij waarborgen dat de applicaties die voor uw organisatie van cruciaal belang zijn, geïnstalleerd en gereed zijn voor gebruik.

Lage opstartkosten

Betaalt pas vanaf het moment dat u de server in gebruik neemt. U bespaart investeringskosten in hardware, software, training en implementatiekosten.

Naadloze integratie

Bij de overgang naar dedicated small business server gaan er geen gegevens verloren.

Veiligheid

Veiligheid speelt bij dedicated server een grote rol. Uw gegevens worden bewaakt door diverse firewalls.

Optimale serveromstandigheden

Uw server wordt ondergebracht in ons datacentrum welke een perfecte omstandigheid biedt. Luchtvochtigheid en temperatuur worden continu bewaakt.

Dedicated business server

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.