0524-522252info@i-beheer.nl

Dedicated Exchange Server

Indien u wel wilt profiteren van alle voordelen van een eigen Microsoft Exchange Server, maar geen omkijken wilt hebben naar onderhoud, dan is het verstandig om te kiezen voor de dedicated Exchange Server van I-Beheer.

De dedicated Exchange Server voorziet uw organisatie in een krachtige en complete e-mailoplossing en bevat alle mogelijheden die een Exhange Server biedt. De Dedicated Exchange Server combineert diverse e-mailmogelijkheden en agendamogelijkheden en biedt dit via het internetmiddels Microsoft Outlook aan.

Medewerkers met een digitale agenda (PDA) of mobiele telefoon zijn tevens in staat verbinding te maken met de Dedicated Exchange Server. Deze stuurt nieuwe e-mail, nieuwe agendapunten en andere aandachtspunten naar het door hun gebruikte apparaat.

Dedicated Exchange Server is een complete e-mailoplossing waarbij email, agenda’s en contactpersonen overal en altijd beschikbaar zijn.

Lage opstartkosten

U betaalt pas vanaf het moment dat u de server in gebruik neemt. Zo bespaart u investeringskosten in hardware, software, training en implementatiekosten.

Naadloze integratie

Bij de overgang van uw bestaande e-mailsysteem naar de dedicated exchange server gaat geen e-mail verloren.

Dedicated Exchange Server Veiligheid

De veiligheid van de dedicated exchange server speelt een grote rol. Uw e-mailsysteem wordt bewaakt door diverse firewalls.

Optimale serveromstandigheden

Uw server wordt ondergebracht in ons datacentrum welke een perfecte omstandigheid biedt. Luchtvochtigheid en temperatuur worden continu bewaakt.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.