0524-522252 info@i-beheer.nl

i-Beheer Private Cloud (IPC)

Al uw gegevens op een veilige plek binnen Nederland. Geen onduidelijke of omslachtige diensten voor back-up of cloud oplossingen. Dat is wat I-beheer Private Cloud (IPC) betekend! Met IPC bieden we u een automatiseringsoplossing op maat. U betaalt per maand en per gebruiker. Het abonnement is eenvoudig uit te breiden en biedt u zicht en grip op de kosten. U weet daarnaast altijd waar uw gegevens staan.

De verbinding met IPC gaat via Crossnet, een zeer veilige en hoogwaardige omgeving.
Wilt u meer weten over Crossnet? Dit kunt u vinden onder het kopje ‘connectiviteit’.

Hoe werkt het?

Met IPC heeft u geen omkijken meer naar uw opslagcapaciteit. Geen severs meer die om onderhoud, uitbreiding en updates vragen. Met IPC nemen we u dit uit handen.
We zetten uw huidige servercapaciteit om naar een virtueel platform. Deze virtuele servers bevinden zich in ons eigen I-Datacenter in Drenthe.
Het I-Datacenter garandeert een uptime van 99,9%, een leveringszekerheid die ongekend is.

Overal bereikbaar
Een groot voordeel van ICP is dat u niet meer gebonden bent aan één locatie om uw gegevens te benaderen. Met IPC heeft u overal beschikking over uw data.
Alles wat u nodig heeft is een apparaat met een internetverbinding. Standaard wordt onze IPC uitgerust met een Windows Server en Office. Het is ook mogelijk
om een virtuele applicatieserver te installeren om software van derden probleemloos op te nemen in uw IPC-omgeving.

Leveringszekerheid
Onze IPC bestaat uit een high-end redundant SAN-oplossing met meerdere krachtige servers, verbonden met 10Gbit glas, ondergebracht in onder andere het I-Datacenter in Coevorden. We maken gebruik van een eigen uitwijklocatie aan de andere kant van het land, waardoor bij een eventuele calamiteit uw servers in no-time weer in de lucht zijn vanaf deze uitwijklocatie.

Kostenbesparing
Wanneer u bent overgestapt naar IPC betekend dit kostenbesparing! Traditionele werkplekken hoeven enkel nog maar verbinding te maken met de IPC-server. Bij deze verbinding
worden verder alle bewerkingen uitgevoerd. Door werkstations op locatie te vervangen door Thin-clients creëert u een extra besparing. Het stroomverbruik van Thin-clients is
gemiddeld 80% lager dan bij normale werkstations. Ook is de levensduur van een Thin-client systeem een stuk langer.
Dit levert dus al een dubbele besparing op: lagere energiekosten en lagere investeringskosten.

I-beheer verzorgt ook de levering en het onderhoud van deze producten met onze 24/7 service & support. Daarmee bent u verzekerd van een bedrijfszekere oplossing.
Met de IPC oplossing van I-beheer nemen wij u alle zorgen uit handen, ofwel: we zorgen dat ICT voor u werkt.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.