0524-522252 info@i-beheer.nl

Mobiel Thuiswerken

De traditionele werkplek verliest steeds meer terrein ten opzichte van de mobiele werkplek. Steeds meer organisaties oriënteren zich op de mogelijkheden van het werken op afstand. De behoefte om productief te blijven en in contact te blijven is hierbij een belangrijke factor. Er bestaan veel situaties waarin toegang tot uw bedrijfsgegevens en applicaties op afstand grote voordelen oplevert.

I-Beheer voorziet uw organisatie van informatie- en communicatietechnologie die het uw medewerkers mogelijk maakt om op afstand toegang te krijgen tot uw bedrijfsgegevens en applicaties. De werkzaamheden welke doorgaans door middel van een computer op uw bedrijfslocatie worden uitgevoerd, kunnen nu op elk gewenste locatie en tijdstip worden uitgevoerd.

Mobiel thuiswerken

Mobiel thuiswerken biedt voor zowel de werkgever als de werknemer aanzienlijke voordelen. Werknemers zijn geen tijd kwijt met het woon-werkverkeer en vaste werkplekken zullen in mindere mate aanwezig hoeven te zijn. In veel gevallen kunnen werknemers thuis geconcentreerder werken.

Door de snelle technologische ontwikkelingen is thuiswerken nog nooit zo laagdrempelig geweest als nu. Meer dan een computer met internettoegang heeft uw werknemer niet nodig.

Mobiel thuiswerken

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.