0524-522252 info@i-beheer.nl

Mobiele oplossingen

Communicatie

De wereld van mobiele apparatuur en datacommunicatie verandert steeds sneller. Het aantal mobiele telefoons en mobiele agenda’s (smartphones) groeit en daarbij tevens mobiele toepassingen. Een belangrijke uitdaging waar organisaties zich voor geplaatst zien, is het vinden van mobiele oplossingen om op een efficiënte manier de bedrijfsprocessen van hun mobiele medewerkers te ondersteunen in een gedistribueerde omgeving.

Mobiele oplossingen

Onze mobiele oplossingen richten zich op organisaties die met de inzet van mobiele oplossingen hun medewerkers beter willen bedienen. Wij wijzen u op de kansen en mogelijkheden die mobiele communicatie voor uw organisatie kan betekenen. Hierbij staan de volgende vragen centraal: Hoe kan mobiele datacommunicatie bijdragen aan het uitvoeren van bedrijfsprocessen en hoe kan mobiele datacommunicatie worden geïntegreerd binnen de huidige communicatiemiddelen?

Organisaties willen steeds vaker verantwoordelijkheden bij hun medewerkers neerleggen, zodat deze zelf kunnen bepalen wanneer en op welke locatie deze medewerkers hun taken zullen uitvoeren. Werken moet onafhankelijk zijn van tijd en plaats.

Mobiele oplossingen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.