0524-522252 info@i-beheer.nl

Implementatie

Servers spelen een steeds grotere rol bij het versimpelen van bedrijfsvoering en het aanbieden van services en applicaties. De toegang tot bedrijfsgegevens, e-mail en een goed beveiligde IT omgeving zijn maar een kleine greep uit de hedendaagse eisen waar een server aan moet voldoen. I-Beheer Automatisering kan uw organisatie ondersteunen in het realiseren en de implementatie van deze mogelijkheid.

I-Beheer heeft de afgelopen jaren veel expertise en kennis vergaard op het gebied van en serveroplossingen en kan u voorzien in een totaaloplossing op dit gebied. Middels implementatietrajecten voorzien wij uw organisatie van een veilige en efficiënte serveromgeving.

Implementatie automatisering

De implementatietrajecten van I-Beheer omvatten alle activiteiten die noodzakelijk zijn om uw organisatie te voorzien van een serveroplossing. Wij analyseren de huidige situatie bij uw organisatie en adviseren u over de servermogelijkheden die bij kunnen dragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering.

I-Beheer verzorgt de implementatie van onder andere Windows Server, Microsoft Terminal Server, Microsoft Exchange Server en Documentverwerking.

Implementatie van automatisering

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.