0524-522252info@i-beheer.nl

Documentverwerking

Informatiestromen binnen organisaties lijken zich steeds meer uit te breiden. Werknemers worden hier dagelijks mee geconfronteerd door middel van bijvoorbeeld brieven, faxen en e-mails. I-Beheer biedt een totaaloplossing om documentverwerking binnen organisaties te stroomlijnen.

Documentverwerking van I-Beheer

Met onze documentbeheerproducten staan wij uw organisatie bij met het stroomlijnen van documentstromen. Uw medewerkers zullen in staat zijn via een gebruiksvriendelijk menu te kopiëren naar e-mail of naar bestanden, te faxen naar e-mail etc. Tevens zijn diverse mogelijkheden aanwezig voor het automatisch nieten of perforeren van documenten. Uw documentverwerking maken wij eenvoudig.

Ondanks de vele functionaliteiten van onze producten, zijn deze via een zeer gebruiksvriendelijk menu te bedienen.

Inventarisatie informatiestromen

Elke organisatie en bijhorende documentstromen zijn weer anders. Wij zullen een inventarisatie uit- voeren, waarna wij bepalen welke documentverwerkingsprocten aansluiten aan de eisen en wensen van uw organisatie.

Hoge printsnelheden

Tot 45 zwart/wit pagina’s per minuut en 11 pagina’s per minuut in kleur voor een snelle en eenvoudige productie van documenten in zwart/wit, kleur of een combinatie daarvan.

Leaseconstructie inclusief onderhoud

Het is mogelijke om op al onze document- beheerproducten een leasecontract af te sluiten. Deze zijn standaard voorzien van onderhouds-beurten.

Documentverwerking

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.