0524-522252info@i-beheer.nl

Microsoft Exchange Server

Om met succes te concurreren, moeten organisaties in staat zijn om zeer efficiënt te communiceren en samen te werken. E-mail is hiervoor uitermate geschikt en is niet meer weg te denken uit de hedendaagse bedrijfsvoering. Het aantal berichten dat verzonden wordt, neemt zowel in aantal en grootte toe, evenals de werkzaamheden die ermee worden afgehandeld.

Microsoft Exchange Server is een eenvoudige, maar betrouwbare oplossing die de uitwisseling van e-mailberichten mogelijk maakt. Met Microsoft Exchange Server bent u in staat alle berichtenstromen, netwerkmogelijkheden, samenwerkingsverbanden en bronnen op één plaats te beheren. Het web-opslagsysteem biedt één centrale locatie voor opslag van gegevens zoals agenda’s en e-mailberichten.

Microsoft Exchange Server voorziet u in een uitgebreid communicatieplatform waar uw medewerkers op elk tijdstip en elke willekeurige locatie toegang tot e-mail en agendagegevens kunnen krijgen.

Webacces Microsoft Exchange Server

Microsoft Exchange server beschikt over de outlook web acces functionaliteit. Deze functionaliteit stelt gebruikers in staat outlook-gegevens te raadplegen in de grafische omgeving waar gebruikers mee vertrouwd zijn, middels elke willekeurige computer met een internetverbinding.

Mobiele toegang

Microsoft Exchange server maakt het mogelijk om een mobiel apparaat zoals een pda of een smartphone, steeds te voorzien van de laatste up-to-date informatie. Ook het versturen van e-mail of het bijwerken van afspraken in uw agenda wordt aangeboden door Exchange server.

Beveiliging

Microsoft Exchange bevat ingebouwde beveiligingstechnologieën die er voor zorgen dat uw bedrijf optimaal kan blijven opereren door de virussen en spam in te dammen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.