0524-522252info@i-beheer.nl

Microsoft Terminal Server

De jaarlijkse kosten voor het gebruik van één computer worden vaak berekend door de aanschafprijs van de computer en applicaties op te tellen en deze te delen door het afschrijftermijn. Helaas is deze berekening niet juist.

Naast de bovenstaande kosten zijn er nog diverse andere kosten die er uiteindelijk voor zorgen dat de aanschafprijs van de computer en applicaties slechts een klein deel van de totale kosten zijn. Te denken valt aan installatiekosten, kosten voor updates, onderhoudskosten enzovoorts. I-Beheer kan u helpen bij het reduceren van deze kosten door het aanbieden van Microsoft Terminal Server.

Voordelen Microsoft Terminal Server

Microsoft Terminal Server biedt uw organisatie een centraal installatiepunt waarop alle bedrijfskritische applicaties en services geïnstalleerd kunnen worden en operationeel zijn. Dankzij Microsoft TTerminal Server zijn uw medewerkers in staat verbinding te maken met deze server en gebruik te maken van applicaties zonder dat deze lokaal op de computer geïnstalleerd hoeven te worden. Alleen toetsenbord-, muis- en beeldschermgegevens worden verzonden over het netwerk.

Kostenbesparing

De hardware voor het uitvoeren van werkzaamheden op de Microsoft Terminal Server is in het algemeen goedkoper omdat zij niet hoeft te beschikken over applicatiegeheugen of een krachtige processor.

Gecentraliseerde applicaties

Microsoft Terminal Server is bijzonder geschikt om op een snelle en efficiënte manier Windowsapplicaties te implementeren op computers in uw organisatie. Medewerkers zijn verzekerd van de meest recentie versie van de geinstalleerde applicaties.

Minder bandbreedte nodig

Microsoft Terminal Server zorgt voor een aanzienlijke vermindering van netwerkbandbreedte. Er hoeven geen grote hoeveelheid gegevens te worden verzonden. Alleen toetsenbord-, muis- en beeldschermgegevens worden verzonden.

Terminal Server bevat opties voor de implementatie van toepassingen, efficiëntere toegang tot gegevens via een lage bandbreedte en vergroot de waarde van oude en nieuwe, lichtere apparaten.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.