0524-522252info@i-beheer.nl

Windows Server

IT-technologie is een constante factor bij het realiseren van een zakelijk voordeel. IT systemen moeten altijd beschikbaar zijn en optimaal functioneren. Daarnaast is de beveiliging van deze systemen een noodzakelijk kwaad geworden. Windows Server zorgt dat uw organisatie altijd beschikking heeft over het veiligste serverbesturingssysteem dat Microsoft ooit heeft ontwikkeld.

Microsoft Windows Server is een uitgebreid en betrouwbaar serverbesturingssysteem en is zowel ontworpen voor kleine, middelgrote als grote organisaties. Windows Server omvat intelligente mogelijkheden die het delen van bestanden en printers mogelijk maakt en het realiseren van een internet connectiviteit te waarborgen.

Tevens is Windows Server het snelste en meest betrouwbare serverbesturingssysteem van dit moment. Deze betrouwbaarheid van Windows Server wordt gekenmerkt door een adequate beschikbaarheid en beveiliging van bedrijfsgegevens, bedrijfszekerheid. Hierdoor kunt u uw medewerkers de services bieden die ze van u verwachten.

Microsoft Windows server edities

Standaard editie

Windows server, standard edition is gericht om u te ondersteunen in al uw dagelijkse werkzaamheden, zoals internetten, het raadplegen van gegevens en gebruikersbeheer.

Enterprise editie

Windows server, enterprise editie biedt uw organisatie de ondersteuning in het aanbieden van zware applicaties. Windows enterprise editie maakt het mogelijk meerdere servers te koppelen hierdoor wordt de serverbelasting verdeeld, waardoor uw personeel geen hinder ondervindt bij het uitvoeren van werkzaamheden.

Web editie

Hoewel iedere versie van windows server webdiensten kan bieden, is de web edition speciaal voor deze taak toegesneden, specifiek voor de ontwikkeling en dedicated hosting van webdiensten en webapplicaties.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.