0524-522252info@i-beheer.nl

Internet toegang

De mogelijkheden die internet biedt voor organisaties zijn niet meer weg te denken. Alles is een snelle internet toegang nodig Het verzenden van e-mail, het zoeken van informatie of het verzenden van grote hoeveelheden gegevens tussen bedrijfslocaties zijn handelingen die een snelle en betrouwbare internetverbinding ondersteunen.

Tevens ontstaan er door de razendsnelle internet ontwikkelingen telkens nieuwe mogelijkheden. Zo kunnen meerdere bedrijfslocaties gekoppeld worden middels Crossnet. Er worden diverse glasvezelprojecten uitgevoerd die organisaties voorziet van supersnel internet.

Internet toegang van I-Beheer

De zakelijk internetvoorzieningen van I-Beheer voorzien uw organisatie van een snelle en betrouwbare internet toegang met een gegarandeerde beschikbaarheidsgraad. Tevens biedt I-Beheer Crossnet aan dat de koppeling van uw bedrijfslocaties mogelijk maakt.

I-Beheer biedt organisaties een snelle en stabiele internettoegang dankzij de zakelijke ADSL en SDSLverbindingen, VPN via Crossnet oplossingen en Glasvezel verbindingen.

[ninja_form id=’15’]

Internet toegang

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.