0524-522252info@i-beheer.nl

ADSL

ADSL

Internet is in het moderne bedrijfsleven onontbeerlijk. Het onderhouden van een bedrijfswebsite, het onderhouden van contacten via e-mail, het zoeken van informatie zijn allemaal zaken die een snelle en stabiele internet verbinding vereisen. Met Asymmetric Digital Subscriber Line (ADSL) is het mogelijk onbeperkt en snel te internetten voor een vast bedrag per maand. I-Beheer voorziet uw organisatie hierin door het aanbieden van zakelijk ADSL. Dit is het antwoord voor organisaties die afhankelijk zijn van een betrouwbare en veilige internetverbinding.

Zakelijk ADSL biedt organisaties de opties die organisaties tegenwoordig eisen: veiligheid, betrouwbaarheid en snelheid. Daarom kiest u met zakelijk ADSL van I-Beheer niet alleen voor de snelheid die benodigd is, maar ook voor een gegarandeerde up-time en een beschikbaarheidsgarantie.

Middels een zakelijke ADSL verbinding van I-Beheer bent u verzekerd van een snelle en stabiele internetverbinding over uw bestaande telefoonlijn, zonder extra telefoonkosten en met een bereikbare telefoonlijn.

SDSL

Indien uw organisatie beschikt over meerdere vestigingen en er veel data tussen deze vestigingen verstuurd moet worden raden wij Symmetric Digital Subscriber Line (SDSL) aan. Deze verbinding kent de eigenschap dat de down- en upstreamsnelheden exact gelijk aan elkaar zijn.

Met Business DSL van I-Beheer is uw organisatie 24 uur per dag online en profiteert u van onbeperkt surfen en e-mailen. Met een hoogwaardige verbinding met een gelijke download- en uploadsnelheid is uw organisatie tevens in staat om gebruik te maken van telewerken (VPN). Hierbij is het mogelijk dat grote hoeveelheden data verzonden kunnen worden.

Beschikbaarheid

Het dekkingsgebied van het SDSL netwerk is nog niet landelijk, waardoor wij niet kunnen garanderen dat SDSL op uw locatie beschikbaar is. Om tot een zo groot mogelijke dekking te komen, maken wij gebruik van twee netwerken.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.