0524-522252info@i-beheer.nl

Beveiligingsanalyse

Beveiliging IT systemen

Is uw bedrijf toe aan een beveiligingsanalyse? Wat is de status van de beveiliging van uw IT systemen? Is het nog veilig en betrouwbaar genoeg om hier werkzaamheden op uit te voeren? Zijn al uw computers voorzien van applicaties met de juiste licenties? Heeft u geen illegale software op uw computers staan?

Beveiliging van IT systemen is een noodzakelijk kwaad geworden en is niet meer weg te denken uit de hedendaagse bedrijfsvoering. Internetcriminaliteit neemt in steeds grotere mate toe. Virussen, spyware en SPAM zijn maar een aantal voorbeelden uit de lange lijst van internet criminaliteit.

Beveiligingsanalyse

Om te voorkomen dat internetcriminaliteit uw IT systemen beïnvloeden dient u zich hier tegen te beschermen. Te allen tijde moet worden voorkomen dat internetcriminelen IT systemen verstoren of toegang krijgen tot uw bedrijfsgegevens. Maar is uw organisatie voldoende beschermd tegen deze bedreigingen? Dan komt de beveiligingsanalyse van I-Beheer van pas.

De resultaten en bevindingen van de Security audit worden gerapporteerd en samengevoegd tot een beveiligingsadvies met de te nemen stappen om u te garanderen van een veilige IT omgeving.

Beveiligingsanalyse

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.