0524-522252info@i-beheer.nl

Netwerkbeheer: ICT op maat

Organisaties maken tegenwoordig veelvuldig gebruik van IT systemen om hun werkzaamheden uit te voeren, waardoor ook de afhankelijkheid van deze systemen groeit. Goede prestaties, hoge betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van de juiste functionaliteiten zijn dus van essentieel belang voor organisaties.
Wanneer er problemen binnen de IT systemen ontstaan en de bovenstaande eisen niet worden bereikt, heeft dit veelal grote, niet ingecalculeerde gevolgen voor de organisatie. Medewerkers zijn niet in staat hun werkzaamheden effectief uit te voeren en het herstellen van de problemen neemt vaak veel tijd in beslag en is tevens erg kostbaar.

Netwerkbeheer dat u verder brengt

Kan uw organisatie functioneren zonder goed netwerkbeheer? Welke risico’s loopt u wanneer de ICT u in de steek laat?
Uw afhankelijkheid van deze systemen groeit en systeemeisen veranderen continu. Goede prestaties, hoge betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de juiste functionaliteiten zijn van essentieel belang voor uw organisatie!

Deze zekerheid biedt I-beheer met professioneel netwerkbeheer. Onze experts verzorgen, controleren, testen en onderhouden uw bedrijfsnetwerk.
Zo zorgen we dat uw ICT u nooit in de steek zal laten. We bouwen en onderhouden ICT-systemen die hoge prestaties leveren.

I-beheer laat ICT voor u werken door onder andere beheercontracten, 24×7 monitoring, preventief onderhoud, Remote Health Check, Backup Oplossingen, Service en Support, Dataherstel en/of Computerbeveiliging aan te bieden.

Netwerkbeheer

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.