0524-522252 info@i-beheer.nl

Backup Oplossingen

Digitale gegevens zijn tegenwoordig essentieel van belang voor organisaties. Om te voorkomen dat deze gegevens door een technisch mankement verloren gaan, moeten er backups worden gemaakt. I-Beheer Automatisering maakt dit voor uw organisatie mogelijk door het aanbieden van een tweetal backup oplossingen.

Backup oplossingen online

De online backup oplossingen van I-Beheer Automatisering stelt uw organisatie in staat dagelijks een backup te maken van de gegevens die voor uw organisatie van cruciaal belang zijn. Iedere dag wordt een backup gemaakt van alle nieuwe en gewijzigde gegevens. Deze gegevens worden via een beveiligde internetverbinding verstuurd naar onze backup servers, waar ze worden opgeslagen.

Dagelijks ontvangt u een melding of uw backup is geslaagd. U kunt zelf bepalen wanneer de backup wordt gemaakt, zodat u dagelijkse werkzaamheden geen hinder ondervinden.

De Online backup van I-Beheer stelt uw organisatie in staat middels een beveiligde internetverbinding een backup te maken.

Uitwijk

ICT is onmisbaar voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Wanneer servers niet bereikbaar zijn ligt het arbeidsproces stil. Dit brengt hoge kosten met zich mee. Bij een calamiteit moeten de kritieke bedrijfsprocessen snel weer beschikbaar zijn, dus nadenken over een goede uitwijklocatie is een must. Met de introductie van het nieuwe werken is er de mogelijkheid gekomen om ook buiten de bedrijfsmuren gebruik te maken van de automatiseringssystemen. Waneer er een calamiteit plaats vindt kunnen de medewerkers in no-time verder werken waardoor de arbeidsonderbreking tot een minimum kan worden beperkt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop.

Bij een calamiteit moeten de kritieke bedrijfsprocessen snel weer beschikbaar zijn, dus nadenken over een goede uitwijklocatie is een must.

Backup oplossingen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.