0524-522252info@i-beheer.nl

Beheercontract

Waarom een beheercontract?

Door de toenemende complexiteit van IT systemen schiet de controle en het onderhoud van deze systemen vaak tekort en zijn alleen experts in staat het onderhoud hieraan uit te voeren. I-Beheer biedt daarom haar beheerscontracten aan.

Wij verzorgen het volledige beheer van uw IT systemen en bieden een tevens een full service pakket van beheer- en controlemogelijkheden om de kwaliteit van uw IT systemen te garanderen. Het beheercontract omvat zowel de uit te voeren werkzaamheden als het aantal uren en de verantwoordelijkheden.

Beheer op afstand

Een aantal overeengekomen controles en werkzaamheden wordt op afstand uitgevoerd. Dit werkt zeer snel en efficiënt.

Servicedesk ondersteuning

Indien u een probleem heeft, belt u direct met één van onze servicedesk medewerkers. Deze inventariseert het probleem en lost het in de meeste gevallen direct op. Indien het nodig is dat er een engineer op locatie moet komen, zal dit direct worden ingepland.

Service level agreements

Een service level agreement kan uw organisatie veel voordelen opleveren. U krijgt bij het beheercontract een overzicht met afspraken over de te leveren diensten. U kunt denken aan het aantal servicedesk uren of de responstijden bij problemen voor een vast bedrag per maand. Een service level agreement biedt uitkomst wanneer uw organisatie verzekerd wil zijn van een bepaalde dienstverlening.

Beheercontract van I-Beheer

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.