0524-522252info@i-beheer.nl

Computerbeveiliging

Computerbeveiliging redt uw pw. Computervirussen en andere kwaadaardige programma’s zoals spyware en trojaanse paarden vormen namelijk een groeiend probleem voor zowel eindgebruikers als organisaties. Hoewel het vrijwel onmogelijk is het totale verlies te bepalen dat door dergelijke programma’s wordt veroorzaakt, loopt dit ongetwijfeld in de miljarden, ongeacht in welke valuta dit wordt berekend.

I-Beheer biedt diverse producten en diensten aan die gespecialiseerd zijn om uw computer te beveiligen tegen computerbedreigingen. Onze producten zijn beschikbaar voor zowel computergebruikers die thuis willen internetten als grote organisaties. Met de computerbeveiliging van I-Beheer bent beveiligd tegen diverse bedreigingen en kunt u met een gerust hart internetten, e-mailen en internetbankieren.

Computerbeveiliging

Virussen

Een virus is een schadelijke vorm van software en wordt ook wel malware genoemd. Het is een computerprogramma dat zich in een bepaald bestand kan nestelen, bijvoorbeeld essentiële bestanden van het besturingssysteem van een computer. Virussen zijn schadelijk omdat deze schade aanrichten door het wissen of verspreiden van gevoelige informatie.

Spyware

Spyware is software die zich zonder de toestemming van computergebruikers zoekt naar specifieke gegevens en deze beschikbaar stelt aan derden. De software installeert zich vaak ongemerkt op computers en zoekt naar persoonlijke gegevens zoals het surfgedrag.

Trojaanse paarden

Trojaanse paarden doen zich voor als een interessant bestand of programma. Gedacht kan worden aan een screensaver of extra smiley’s voor bepaalde programma’s. Een trojaans paard kan gebruikt worden door een hacker om toegang tot een besmette pc te verkrijgen.

Computerbeveiliging

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.