0524-522252 info@i-beheer.nl

Een Margarita, Caïpirinha of een Gin-Tonic? Of heeft u liever een Cool Breeze of Bloody Mary? Zoveel smaken, zoveel cocktails. Want wat voor de één het ideale drankje is, hoeft dat voor de ander helemaal niet te zijn.

Wat is goed voor u?
Datzelfde geldt ook voor ICT-oplossingen. Moet u nu al uw data opslaan in de cloud, of juist op uw eigen locatie? En is het wel verstandig om over te stappen naar Office 365? Een eenduidig antwoord op die vragen bestaat niet. Ieder bedrijf heeft immers zijn eigen behoeften. En dus zijn eigen ideale cocktail.

De Perfecte Combinatie
Daarom is het wellicht goed om eens op een andere manier naar uw ICT te kijken. Om niet teveel in hokjes te denken, maar open te staan voor nieuwe mogelijkheden en alle opties stuk voor stuk te overwegen. En als u alles heeft bekeken, de beste ingrediënten samen te voegen tot De Perfecte Combinatie.

Onafhankelijk adviseur
Bij I-beheer helpen wij u daar graag bij. Samen met u bepalen wij úw ideale mix. Als onafhankelijk leverancier van ICT-oplossingen zijn wij niet gebonden aan bepaalde merken of producten en wij kunnen u dan ook het beste onpartijdige advies garanderen. De prijs verliezen wij daarbij uiteraard nooit uit het oog.

Proost!

Mogen wij u ook eens adviseren bij het mixen van uw ideale cocktail? Combineren, shaken en uitschenken maar. Wij proosten graag op uw succes!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.