0524-522252 info@i-beheer.nl

Steeds meer service providers in Nederland (en ook daarbuiten) maken gebruik van de opties die er zijn om misbruik van emailadressen tegen te gaan. Zo worden er steeds strengere eisen gesteld aan de instellingen van uw SPF-records. Deze verbeterde controles zorgen ervoor dat kwaadwillenden niet meer vanuit andermans naam mail kunnen versturen. Dit zou kunnen betekenen dat een mailserver en een domein die onvoldoende beveiligd zijn, door de steeds strengere eisen geen mail meer bij andere servers kunnen afleveren. Vanaf 18 augustus gaan diverse internetproviders eisen stellen aan bijvoorbeeld uw SPF-records.

SPF (Sender Policy Framework) zorgt ervoor dat er een lijst is met servers die geautoriseerd zijn om vanuit uw naam mail te versturen. De ontvangende mailserver zal iedere mail naast deze lijst leggen. Als er geen overeenkomsten zijn wordt de mail dus geweigerd. Derden die vanuit uw naam mailen kunnen dit niet meer naar partijen die hierop controleren, indien uw instellingen onjuist zijn wordt u zelf ook geblokkeerd.

Standaard controleren wij deze instellingen voor onze klanten. Heeft u contact met ons gehad omdat uw email niet juist functioneert? Dan hebben wij hier al naar gekeken. I-Beheer denkt graag met u mee om deze instellingen te optimaliseren. Zo kunnen we ook onze eigen maildienst inzetten, deze voldoet aan alle eisen en voorkomt dat u hinder ondervindt van bijvoorbeeld spam. Onze controles bestaan verder uit een beveiligingsanalyse van uw website en actieve spamfilters om deze problemen voor te zijn.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.