0524-522252info@i-beheer.nl

i-Beheer zet voor u de puntjes op de i…

I-Beheer adviseert, installeert en beheert al uw ICT-oplossingen. Onze diensten op het gebied van ICT beheer zijn net zo breed en divers als onze klanten. Zo werken wij voor klanten met een paar werkplekken tot wel een paar honderd werkplekken.

Beheer Windows

Remote support voor Windows systemen

Beheer MAC OS


Remote support voor Apple systemen

Servicedesk

Onze servicedesk is de eerste plaats waar u terecht kunt met it gerelateerde vragen. Onze medewerkers op de servicedesk kennen de automatiseringssituatie binnen uw organisatie en weten met welke hard- en software uw organisatie werkt. Het is voor u een geruststelling dat u geholpen wordt door gemotiveerde en ervaren medewerkers, binnen de afgesproken contractueel vastgelegde responstijd.

Onze servicedesk is op werkdagen te bereiken van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Storingsdienst

Wanneer u een beheercontract heeft afgesloten, kunt u gebruik maken van onze 24×7 storingsdienst. De storingsdienst is alleen gericht op het oplossen van spoedeisende storingen en problemen buiten kantooruren. Indien er binnen uw organisatie een bedrijfskritische computerstoring voordoet, kan een geautoriseerde medewerker onze storingsdienst contacteren. De dienstdoende netwerk engineer neemt het probleem aan en biedt een passende oplossing aan. De oplossing kan veelal op afstand worden gerealiseerd en indien nodig op uw locatie.

Onze storingsdienst biedt de oplossing voor spoedeisende problemen en is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar.

Onze servicedesk heeft alle expertise in huis om ict gebruikers antwoord te geven op vragen of te ondersteunen bij het oplossen van problemen.

Contact Gegevens

Monierweg 9
7741 KV Coevorden

0524 – 52 22 52

info@i-beheer.nl

    Contact opnemen

    Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.