0524-522252info@i-beheer.nl

Het Coronavirus heeft op vele bedrijven een behoorlijke impact. Juist in deze periode, willen wij er graag voor jullie zijn. Wij vinden het daarom belangrijk om jullie via deze weg te informeren over onze getroffen maatregelen.

De overheid heeft in verband met de Corona-crisis de werkzaamheden van onze branche beoordeeld als ‘vitale processen’. Daarom blijven wij uiteraard (telefonisch) bereikbaar.

Natuurlijk volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid. Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, werken onze collega’s zoveel mogelijk vanuit huis. Hierdoor zal onze bereikbaarheid op sommige momenten wat minder kunnen zijn en kunnen we in sommige gevallen niet zo snel reageren als u van ons gewend bent. Wij zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de flexibele en persoonlijke service die jullie van ons gewend zijn, hier niet onder hoeft te lijden.

We hebben besloten dat alle geplande afspraken op locatie bij onze klanten opnieuw worden beoordeeld op prioriteit. Bij de minder urgente afspraken met onze engineers wordt eerst geprobeerd  of we u via een verbinding op afstand kunnen helpen. Als dat niet mogelijk is, kunnen wij uiteraard nog gewoon bij u op locatie komen. Maar we nemen de adviezen van het Kabinet en de wensen van onze klanten wel goed in acht.

Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor deze maatregelen.

Voor verdere vragen zijn wij tijdens kantooruren natuurlijk gewoon te bereiken op 0524-522252.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.