0524-522252 info@i-beheer.nl

Op 14 januari 2020 is het zover: dan eindigt de ondersteuning op Windows 7 apparaten. Op uw computers met Windows 7 ontvangt u na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10. Hiermee bent u altijd voorzien van de laatste beveiligingsupdates die helpen om uw gegevens beter te beveiligen.

Wat gebeurt er als u Windows 7 blijft gebruiken?

U kunt Windows 7 blijven gebruiken, maar na 14 januari worden uw pc’s kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico’s. Uw pc blijft gewoon starten en werken, maar u ontvangt geen software- en beveiligingsupdates meer.

Stap nu over naar Windows 10

Om te voorkomen dat u in vervelende situaties terechtkomt, raden wij aan zo snel mogelijk over te stappen naar Windows 10. Een overstap naar Windows 10 kent eigenlijk alleen maar voordelen, omdat Windows 10 veel nieuwe handige functionaliteiten kent. Daarnaast is Windows 10 de laatste Windows versie die Microsoft uitbrengt. Vanaf Windows 10 worden updates in deze versie doorgevoerd en bent u dus voorgoed af van grote upgrades naar nieuwe versies.

Het is mogelijk om voor u, pc’s die compatible zijn met Windows 7 te upgraden naar een volledige versie van de software Windows 10. Maar als u optimaal gebruik wil blijven maken van de nieuwste hardware mogelijkheden raden wij u aan om over te stappen naar een nieuwe pc met Windows 10.

Wilt u meer informatie? bel dan naar 0524 52 22 52 of stuur een email naar info@i-beheer.nl en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.