0524-522252info@i-beheer.nl

Sinds de grote partijen gestopt zijn met het beheren van de e-mailservers voor derden is er veel e-mailverkeer vrijgelaten. Hierdoor stijgt het aantal virus- en spammails weer enorm. Berichten met nep-facturen of nep-offertes verwijderen kost een gemiddelde ondernemers tussen vijf en tien minuten per dag. I-Beheer introduceert daarom een zelflerend antivirus & antispam-systeem dat inkomende en uitgaande virussen herkent, blokkeert en signaleert.

Spamverkeer neemt toe

Iedereen kent de ‘berichten’ die zogenaamd van KPN, Ziggo, Vodafone, ING of de Rabobank afkomen. Hierin staat dat je telefoonnummer, abonnement of rekeningnummer gewijzigd moet worden. Een tijd lang leken we verlost van deze irritante, tijdrovende en vooral misleidende spammails. Helaas is er minder controle op spam doordat de grote jongens het e-mailverkeer grotendeels vrij hebben gegeven. Daardoor is er een sterke toename zichtbaar van ongewenst e-mailverkeer. Het screenen van bestaande blacklisten is niet meer voldoende om dit buiten de deur te houden.

I-Beheer heeft met behulp van bestaande technieken en systemen een filter ontwikkelt die ervoor zorgt dat e-mails die een virus bevatten niet meer in uw e-mailprogramma kunnen komen. Nu is het nog vaak zo dat een bericht met schadelijke inhoud wordt gemarkeerd als onveilig. In tachtig procent van de gevallen is het kwaad dan al geschied. Het systeem van I-Beheer voorkomt dat deze berichten überhaupt in het systeem terechtkomen. Bovendien maken cybercriminelen steeds vaker gebruik van bestaande communicatiemiddelen en dringen via die e-mails door in het systeem van een bedrijf. Vervolgens worden er uit naam van uw bedrijf berichten verzonden met daarin een virus. Vooral de laatste maanden gebeurt dit – helaas – regelmatig. Gevolg: enorme schadeposten door de netwerkstoringen, medewerkers kunnen niet meer werken en staan stil, lange hersteltijden en reputatie- of imagoschade doordat uw relaties geïnfecteerde e-mails uit uw naam hebben gekregen.

Simpele oplossing

Het filter van I-Beheer voorkomt al deze problemen. Installatie kost circa een uur, terwijl u zelf gewoon door kunt werken. Geen werkonderbreking of downtime vooraf, tijdens of na de installatie. Het filter is compatibel met vrijwel elk ICT-programma en dus ook beschikbaar voor niet-klanten van I-Beheer. Er worden geen aanschafkosten berekent voor het programma en toekomstige updates zijn inbegrepen. Ook het onderhoud is voor rekening voor I-Beheer en kost niets extra’s. De kosten beperken zich tot maandelijkse gebruikerskosten en worden opgesplitst in kosten voor inkomende en uitgaande berichten.
Vooral de laatste maanden is er een toename van virusverspreiding via ingaande en uitgaande e-mailberichten. Dankzij het zelflerende systeem van I-Beheer worden berichten met dezelfde identiteit, afkomst of IP-adres automatisch geblokkeerd nadat er een melding onveilig over binnen gekomen is. Zorgeloos ondernemen, is zorgeloos e-mails ontvangen en versturen. Voorkom hoge kosten en imagoschade en gebruik de nieuwste technologie om virussen tegen te houden. Als het filter eenmaal geïnstalleerd is hoeft u niets meer te doen, maar bespaart u wel heel veel tijd en geld.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons op: 0524 – 52 22 52 of stuur ons een e-mail.