iso-27001
Iso 9001

Beveiligingsanalyse

Wat is de status van de beveiliging van uw IT systemen? Is het nog veilig en betrouwbaar genoeg om hier werkzaamheden op uit te voeren? Zijn al uw computers voorzien van applicaties met de juiste licenties? Heeft u geen illegale software op uw computers staan? 

Beveiliging van IT systemen is een noodzakelijk kwaad geworden en is niet meer weg te denken uit de hedendaagse bedrijfsvoering. Internetcriminaliteit neemt in steeds grotere mate toe. Virussen, spyware en SPAM zijn maar een aantal voorbeelden uit de lange lijst van internetcriminaliteit.

Om te voorkomen dat internetcriminaliteit uw IT systemen beïnvloedt dient u zich hier tegen te beschermen. Ten aller tijde moet worden voorkomen dat internetcriminelen IT systemen verstoren of toegang krijgen tot uw bedrijfsgegevens. Maar is uw organisatie voldoende beschermd tegen deze bedreigingen? 

Security
audit

Beveiligingadvies

i-Beheer® kan u met onze beveiligingsanalyse voorzien in het beantwoorden van uw beveiligingsvraagstukken door het uitvoeren van een Security audit van uw IT systemen door één van onze netwerk engineers. Alle beveiligingsrisico’s worden in kaart gebracht, waarna een beveiligings draaiboek wordt opgesteld. Onze engineer
controleert de volgende zaken:

   – Gebruikerpolicies
   – Firewalls
   – Virusbeveiliging
   – Beveiliging van gegevens
   – Beschikbaarheid van gegevens

De resultaten en bevindingen van de Security audit worden gerapporteerd en samengevoegd tot een beveiligingsadvies met de te nemen stappen om u te garanderen van een veilige IT omgeving.

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved