iso-27001
Iso 9001

Hybride oplossingen

Binnen bepaalde situaties is het niet altijd afdoende om alleen gebruik te maken van Windows Server of alleen gebruik te maken van Office 365. Hiervoor is natuurlijk altijd de mogelijkheid om te gaan voor een hybride optie waarbij de keuze valt om gebruik te maken van een hybride oplossing waar gebruik wordt gemaakt van Windows server samen met een cloud oplossing van microsoft 365.  

Om een goed beeld te krijgen voor wat u nodig bent, zal een van onze engineers bij u op locatie gaan inventarisaren waar uw omgeving aan moet voldoen. De engineer zal met deze inventarisatie een plan maken speciaal voor uw implementatie

  Met een hybride oplossing bent u dus in staat om uw specifieke wensen en eisen in uw nieuwe systeem te verwerken waardoor deze specifiek kan worden ingezet voor uw organisatie.

 

Maatwerk
voor u

Fysiek of in de cloud

Voor uw omgeving is er de keuze voor een fysieke server op locatie of gebruik maken van onze eigen i-Beheer® Private Cloud (IPC) of bijvoorbeeld een hybride oplossing. Weet u niet goed wat voor u de meest geschikte optie is? Onze engineers kunnen u bij deze inventarisatie ten alle tijde van goed advies voorzien of ondersteunen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved