iso-27001
Iso 9001

Kostenanalyse

Het reduceren van overtollige kosten is voor alle organisaties een noodzaak, zowel in goede als slechte tijden. Wanneer men echter niet continu aandacht besteedt aan het blijven reduceren van deze kosten, komen deze na verloop van tijd weer terug. Vaak op dezelfde gebieden waarin het voorheen met zoveel pijn en moeite vanaf is gehaald. Ook heeft het de vervelende eigenschap dat deze kosten zich vastzetten op plaatsen waar ze moeilijk te ontdekken zijn. hiervoor bieden wij een kostenanalyse aan.

Wij helpen u met
Automatiseren

Analyseren

i-Beheer® ondersteunt u met het reduceren van overtollige automatiseringskosten. Wij analyseren welke automatiseringsmiddelen uw werkzaamheden ondersteunen.

Mogelijkheden

Naar aanleiding van deze analyse stellen wij reductiemogelijkheden op. Er wordt gekeken hoe de huidige automatiseringsmiddelen aangepast kunnen worden of eventueel vervangen kunnen worden door efficiëntere middelen om een kostenbesparing te realiseren. Wij stellen na het genereren van de reductiemogelijkheden een rapport op met onze aanbevelingen.
 
 
 

 

implementeren
en evalueren

Implementatieplan

In overleg bepalen wij uw doelstellingen en stellen wij een implementatieplan op waarin de toekomstige situatie is opgenomen en de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te
worden om deze toekomstige situatie te realiseren

Evaluatie

Na de implementatie van de nieuwe situatie, evalueren wij de resultaten van de implementatie. Wij controleren of de doelstellingen behaald zijn. 

 

 

 

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved