iso-27001
Iso 9001

Microsoft 365

Om met succes te concurreren, moeten organisaties in staat zijn om zeer efficiënt te communiceren en samen te werken. Cloud diensten zijn hiervoor uitermate geschikt en zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse bedrijfsvoering. Het aantal bedrijven dat gebruik maken van cloud diensten neemt toe. In sommige gevallen kunnen cloud diensten worden gebruikt als vervanging voor een traditionele server. 

Microsoft 365 is een eenvoudige maar betrouwbare cloud oplossing. Met Microsoft 365 bent u in staat alle berichtenstromen, netwerkmogelijkheden, samenwerkingsverbanden en bronnen op één plaats te beheren. Microsoft 365 biedt één centrale locatie voor opslag van gegevens zoals: agenda’s en e-mailberichten (voorheen exchange), bestanden (OneDrive)

 de cloud omgeving voorziet u in een uitgebreid communicatieplatform waar uw medewerkers op elk tijdstip en elke willekeurige locatie toegang tot e-mail, agendagegevens, bestanden en office programma’s kunnen krijgen.

Microsoft 365
Onderdelen

Offfice

microsoft biedt met de 365 omgeving beschikbaarheid over bijgewerkte bureaublad- en mobiele versies van de Office-toepassingen: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote (plus Access en Publisher
alleen voor pc).
 

Microsoft Intune (mobile device management)

Microsoft Intune is een onderdeel die zorgt voor het beheer van mobiele apparaten (mobiele telefoons, tablets en laptops).Hiermee kunt u als bedrijf bepalen hoe de apparaten van uw organisatie worden gebruikt, dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door een specifiek beleid voor applicaties.

Beveiliging

de cloud omgeving van microsoft bevat ingebouwde beveiligingstechnologieën die er voor zorgen dat uw bedrijf optimaal kan blijven opereren door de virussen en spam in te dammen.

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved