iso-27001
Iso 9001

Webapplicaties

Mobiliteit en gebruikersgemak zijn tegenwoordig een vereiste om medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Mobiel werken op laptops en smartphones draagt hier in grote mate aan bij. Om mobiele medewerkers te voorzien van bedrijfsapplicaties moeten vaak complexe wijzigingen worden doorgevoerd aan de IT infrastructuur. Om dit te voorkomen ontwikkelt i-Beheer® webapplicaties op maat.

Een webapplicatie is een dynamische webomgeving die ingezet kan worden om uw werkzaamheden te ondersteunen. De applicaties hoeven niet geïnstalleerd te worden op uw computers, maar kunnen rechtstreeks via het internet kunnen worden benaderd. Middels een internetverbinding en internet browser (Microsoft Edge) kunt u uw medewerkers toegang verlenen tot uw webapplicatie(s) zonder dat deze plaats en tijdgebonden zijn.

 

 

inzetten
in de praktijk

Voorbeelden

Enkele voorbeelden van webapplicaties zijn
een registratiesysteem, een intranet of een
document management systeem voor het beheren en beschikbaar stellen van documente

Voordelen 

  • Onafhankelijk van plaats en tijd
  •  Onafhankelijk van besturingssystemen
  • Medewerkers beschikken over de laatste applicatieversies
  • Kostenbesparing.
 

Door een goed ingerichte en goed functionerende webapplicatie, worden nieuwe mogelijkheden gecreëerd en worden tevens aanzienlijke kostenbesparingen gerealiseerd.

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved