iso-27001
Iso 9001

Computer beveiliging

Computervirussen en andere kwaadaardige programma’s zoals spyware en trojaanse paarden vormen een groeiend probleem.
voor zowel eindgebruikers als organisaties. Hoewel het vrijwel onmogelijk is het totale
verlies te bepalen dat door dergelijke programma’s wordt veroorzaakt, loopt dit ongetwijfeld op in de miljarden.

i-Beheer® biedt diverse producten en diensten aan die gespecialiseerd zijn om uw computer te beveiligen tegen computerbedreigingen. Onze producten zijn beschikbaar voor zowel computergebruikers die thuiswillen internetten als grote organisaties.

Met de beveiligingsmogelijkheden van
i-Beheer® zorgt voor computer beveiliging tegen diverse bedreigingen en kunt u met een gerust hart internetten, e-mailen, internetbankieren, enz.

Soorten
bedreigingen

Virussen

Een virus is een schadelijke vorm van software en wordt ook wel malware genoemd. Het is een computerprogramma dat zich in
een bepaald bestand kan nestelen, bijvoorbeeld essentiële bestanden van het besturingssysteem van een computer. Virussen zijn schadelijk omdat deze schade aanrichten door het wissen van gevoelige informatie

Spyware

Spyware is software die zich zonder de toestemming van computergebruikers zoekt naar specifieke gegevens en deze beschikbaar stelt aan derden. De software installeert zich vaak ongemerkt op computers en zoekt naar persoonlijke gegevens zoals het surfgedrag.

Trojaanse paarden

Trojaanse paarden doen zich voor als een interessant bestand of programma. Gedacht kan worden aan een screensaver of extra smiley’s voor bepaalde programma’s. Een Trojaans Paard kan gebruikt worden dooreen hacker om toegang tot een besmette pc te verkrijgen.

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved