Microsoft Server

IT technologie is een constante factor bij het realiseren van een zakelijk voordeel. IT systemen moeten altijd beschikbaar zijn en optimaal functioneren. Daarnaast is de beveiliging van deze systemen een noodzakelijk kwaad geworden. Microsoft Windows Server zorgt dat uw organisatie altijd beschikking heeft over het veiligste server besturingssysteem dat Microsoft ooit heeft ontwikkeld.

Microsoft Windows Server is een uitgebreid en betrouwbaar server besturingssysteem en is zowel ontworpen voor kleine-, middelgrote- als grote organisaties. Microsoft Windows Server omvat intelligente mogelijkheden die het delen van bestanden en printers mogelijk maakt en het realiseren van een internet connectiviteit waarborgt.

Tevens is Microsoft Windows Server het snelste en meest betrouwbare server besturingssysteem van dit moment. Deze betrouwbaarheid van Microsoft Windows Server wordt gekenmerkt door een adequate beschikbaarheid en beveiliging van bedrijfsgegevens. Hierdoor kunt u uw medewerkers de services
bieden die ze van u verwachten.

Microsoft server
Versies

Essentials editie

Windows Server Essentials is gericht op het ondersteunen van de kleine ondernemingen. Deze versie biedt u toegang tot 25 gebruikers en 50 Apparaten. Binnen de Windows Server Essential editie zijn er geen licenties nodig voor gebruik van de Windows services.
 

Standaard editie

Windows Server Standaard Editie biedt uw organisatie de ondersteuning in het gebruik maken van virtualisatie op een server. Met de Windows Server Standaard editie kunnen tot twee virtuele servers worden gebruikt op een fysieke server.

Datacenter editie

De Windows Server Datacenter editie biedt de mogelijkheid tot meerdere virtuele servers op een enkele fysieke server. Hiermee is de Datacenter editie uitermate geschikt voor datacenters en cloud omgevingen.

 

Voordelen
MIcrosoft server

Zeker zijn van een veilig netwerk

Microsoft Server beschikt over een interne firewall en ondersteunt externe firewalls dieuw organisatie voorzien van een veilig en betrouwbaar bedrijfsnetwerk.

Een centrale opslaglocatie

De toegang tot gegevens en toepassingen is centraal geregeld, wat de productiviteit van werknemers bevordert.

Altijd toegang tot gegevens

Geautoriseerde gebruikers kunnen via het internet toegang krijgen tot bedrijfsgegevens en diverse functies die Microsoft Server bevat.

Sneller en efficiënter werken

Uw medewerkers zijn in staat sneller te werken door de mogelijkheid om bestanden te delen en op afstand te openen.