iso-27001
Iso 9001

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

i-Beheer® houdt zich tijdens het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden  bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Hiermee willen wij een Eerlijk, Duurzaam en Ecologisch gerichte onderneming zijn. 

 

Duurzame huisvesting

Voor de verduurzaming zijn wij begonnen met de plek waar we elke dag aan het werk zijn. Zo is het dak van ons huisvesting, waar zowel de kantoor ruimtes als ons datacenter zich bevind goed geïsoleerd. Boven op dit geïsoleerde dak liggen een groot aantal zonnepanel die zowel onze kantoren als ons datacenter voorzien van groene stroom. 

Naast de zonnepanelen maken wij ook gebruik van een warmte terugwin installatie. Deze installatie voorziet onze kantoor ruimtes met warme lucht die wordt gewonnen uit ons datacenter.

de Warme lucht die wordt opgewekt door de apparatuur die in ons datacenter draait wordt tijdens koude dagen terug geleverd naar onze kantoren waardoor wij in de winter minder energie hoeven te gebruiken om warmte op te wekken.

100% Gas vrij

In 2023 zal i-Beheer® de volgende stap maken binnen de duurzame huisvesting. zo zullen wij  in volledig energie neutraal zijn. Dit betekent dat in 2023 onze gaskraan volledig wordt dichtgedraaid en dat de energie die wij opwekken gelijk zal staan aan de energie die wij verbruiken. 


Elektrisch onderweg

Momenteel worden al onze bezoeken op locatie nog uitgevoerd met traditionele auto’s op diesel en benzine. Dit zal echter snel veranderen. Wegens de vele kilometers die door onze enigneers worden gemaakt.

De keuze is dan ook gevallen op het gebruik maken van elektrische auto’s. Met deze stap willen we de uitstoot die onderweg door onze engineers wordt gemaakt zoveel mogelijk terug dringen. 

De elektrische auto’s zullen zoveel mogelijk door ons eigen groen opgewekte stroom worden opgeladen waardoor we zorgen dat de auto’s zo groen mogelijk rijden.

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved