iso-27001
Iso 9001

Glasvezel

Glasvezel of fiber is de opvolger van de traditionele koperlijnen en is de informatiedrager van de toekomst. Het is een aantrekkelijke optie als uw organisatie de behoefte heeft aan bandbreedtes vanaf 1 Gigabits per seconde. Zeker als die behoefte in de toekomst verder groeit is glasvezel voor u de juiste behoefte.

 Helaas is een investering in een glasvezelnetwerk een kostbare zaak. Echter worden overal in Nederland initiatieven ontplooit om bedrijvenparken te voorzien van glasvezellijnen. De kosten van de investering vallen hierdoor lager uit. 

Glasvezel is een aantrekkelijke mogelijkheid voor organisaties die veel bandbreedte nodig zijn. Er zijn vrijwel geen beperkingen aan de te gebruiken bandbreedte en technologieën. 

Voordelen
Glasvezel

Snelheid van het licht

Door meerdere locaties te koppelen kunnen gegevens en bedrijfsapplicaties centraal aangeboden worden.

Gereed voor de toekomst

Door de ongekende snelheidsmogelijkheden ontstaan diverse mogelijkheden voor het delen van grote hoeveelheden bestanden.

Ongevoelig voor storingen

Er is weinig tot geen last van storingen. De glasvezelkabel is onttrokken uit glas en is daarom ongevoelig voor elektrische storingen.

Kostenbesparing glasvezel

Fiber biedt tevens de mogelijkheid om naast internet ook telefonie, camerabeveiliging en datacommunicatie via één lijn te laten verlopen. Hierdoor zullen de kosten voor deze diensten aanzienlijk lager uitvallen.

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved