iso-27001
Iso 9001

(VoIP) Spraak over netwerken

De snelle ontwikkeling van internet heeft de afgelopen jaren gezorgd voor een omwenteling in de telecommunicatiemarkt. Decennia lang bestond er een duidelijke scheiding tussen het spraak- en dataverkeer. Nieuwe ontwikkelingen maken het mogelijk dat zowel spraak- als datastromen over een zelfde netwerk verstuurd kunnen worden. Deze vernieuwde manier van spraak versturing wordt aangeduid met de term
Voice over IP (VoIP), ook wel bekend als spraak over het netwerk. 

Middels VoIP van i-Beheer® wordt het analoge traditionele audiosignaal omgezet in een digitaal signaal dat via bestaande netwerken, zoals het internet verzonden kan worden. Hierdoor wordt telefonie op datanetwerken mogelijk en ontstaat de mogelijkheid om traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. In combinatie met een breedbandabonnement met een vast tarief kunt u fors besparen op uw telefoonkosten.

Nieuwe ontwikkelingen in technologie maken et voor de meeste organisaties bijna onmogelijk om een helder onderscheid te maken tussen hype en haalbaarheid. VoIP is inmiddels geen hype meer, maar een technologie met aantoonbare voordelen.

voordelen van
Voice over IP

Één netwerk

Met de komst van VoIP zijn organisaties niet meer genoodzaakt om aparte netwerken voor telefonie en data aan te leggen. 

Meer vestigingen

Door middel van één enkele VoIP centrale in combinatie met een VPN verbinding bent u in staat meerdere vestigingen te voorzien van
VoIP telefonie. 

Kostenbesparing

 Het gebruik van VoIP kan u grote kostenvoordelen opleveren. U belt dan namelijk goedkoper en zelfs gratis tussen uw vestigingen.
i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved