iso-27001
Iso 9001

i-Beheer ® Private Cloud (IPC)

Al uw gegevens op een veilige plek binnen Nederland. Geen onduidelijke of omslachtige diensten voor back-up of Cloud oplossingen. Dat is wat i-Beheer® Private Cloud (IPC) betekend.

De IPC geldt als vervanging voor de huidige servers op locatie. Uw servers worden omgezet naar een virtueel platform. De virtuele servers zijn geplaatst in het i-Datacenter in Coevorden welke een perfecte omstandigheid biedt. De luchtvochtigheid en temperatuur worden continu bewaakt. Hierdoor bent u niet meer gebonden aan één locatie om uw gegevens te benaderen; vanaf iedere willekeurige locatie die beschikt over internet kunt u met uw PC, laptop of tablet toegang krijgen tot de server. Het bring-your-own-device principe past precies in dit plaatje.

De IPC wordt standaard uitgerust met Windows Server en Office. Het is mogelijk om de IPC uit te breiden met Sharepoint of SQL functionaliteiten. Voor software van derde partijen is het mogelijk om een virtuele applicatie server te
installeren die probleemloos kan worden opgenomen in de IPC

 

 

Voordelen
i-Beheer® private cloud

Lage energiekosten 

Traditionele werkplekken hoeven enkel nog maar verbinding te maken met de IPC-server. Bij deze verbinding worden verder alle bewer kingen uitgevoerd. Door werkstations op locatie te vervangen door Thin-clients creëert u een extra besparing. Het stroomverbruik van Thin-clients is gemiddeld 80% lager dan bij normale werkstations. Ook is de levensduur van een Thin-client systeem een stuk langer

 

Hoge uptime

Het i-Datacenter garandeert een uptime van
99,99%, een leveringszekerheid die ongekend
is. Daarnaast is ons i-Datacenter ISO 27001 en
9001 gecertificeerd, wat betekent dat uw gegevens veilig staan.

 

SAN oplossing 

De i-Beheer® private cloud bestaat uit een
high-end redundant SAN oplossing met meerdere krachtige server. De servers zijn verbonden met een krachtige 10Gbit glasvezel lijn. Ook wordt er gebruik gemaakt van een eigen uitwijk locatie. Hierdoor bent u er zeker van dat uw informatie veilig is opgeslagen op een bekende locatie.
i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved