iso-27001
Iso 9001

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Bezoekers zijn voor een website van essentieel belang. Uit onderzoek blijkt dat 98% van alle internetgebruikers gebruik maken van zoekmachines. Het is dus niet verwonderlijk dat uw potentiële klanten ook veelvuldig gebruik maken van zoekmachines. Het is dus belangrijk dat uw organisatie eenvoudig en snel vindbaar is in de meest populaire zoekmachines.

Het doel van zoekmachine optimalisatie is om gespecificeerde bezoekers door middel van hoge posities in zoekmachines naar uw website te leiden.

 Om dit te bereiken, moeten niet alleen tal van technische aanpassingen worden doorgevoerd. Ook de manier waarop teksten op uw websites zijn geschreven en ingedeeld, hebben invloed op de zoekmachine positionering. I-Beheer® voorziet u in de volgende zoekmachineoptimalisatie werkzaamheden: 

Zoekwoord analyse

Content ontwerp

Technische analyse

zoekmachineoptimalisatie
werkzaamheden

Zoekwoord analyse

Tijdens een zoekwoorden analyse onderzoeken wij welke trefwoorden voor uw organisatie en marketing-doelstellingen relevant zijn en er wordt tevens onderzocht of deze trefwoorden populair zijn als zoekopdracht. 

Content ontwerp

In het content ontwerp wordt bepaald op welke wijze de door ons geselecteerde trefwoorden binnen uw reeds bestaande webinhoud geplaatst kunnen worden 

Technische analyse

De technische analyse wordt uitgevoerd om overbodige zaken op uw website te verwijderen, die voorkomen dat zoekmachines uw websites kunnen indexeren.
 
 Hoog gepositioneerd staan in de resultatenlijst bij zoekmachines, op trefwoorden die uw diensten en producten omschrijven, leidt uw doelgroep naar uw website en is daarmee essentieel om uw website te laten renderen.  
i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved