iso-27001
Iso 9001

Documentverwerking

informatiestromen binnen organisaties lijken zich steeds meer uit te breiden. Werknemers worden hier dagelijks mee geconfronteerd doormiddel van bijvoorbeeld brieven, faxen en e-mails. Met onze documentverwerking mogelijkheden biedt i-Beheer® een totaaloplossing om het documentbeheer binnen uw organisaties te stroomlijnen.

 Met onze documentbeheerproducten staan wij uw organisatie bij met het stroomlijnen van documentstromen. Uw medewerkers zullen in staat zijn via een gebruiksvriendelijk menu te kopiëren naar e-mail of naar bestanden, te faxen naar e-mail etc. Tevens zijn diverse mogelijkheden aanwezig voor het automatisch nieten of perforeren van documenten.

Ondanks de vele functionaliteiten van onze producten, zijn deze via een zeer gebruiksvriendelijk menu te bedienen. 

in kaart brengen
informatie stromen

Inventarisatie informatiestromen

Elke organisatie krijgt te maken met documentverwerking, echter de bijhorende documentstromen zijn voor alle bedrijven weer anders. Wij zullen een inventarisatie uitvoeren, waarna wij bepalen
welke  documentverwerkingsproducten aan sluiten aan de eisen en wensen van uw organisatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Documentbeheer
PRoducten

Hoge printsnelheden

Hoge printsnelheden voor een snelle en eenvoudige productie van documenten in zwart/wit, kleur of een combinatie daarvan

Leaseconstructie inclusief onderhoud

Het is mogelijke om op al onze documentbeheerproducten een leasecontract af te sluiten. Deze zijn standaard voorzien van onderhoudsbeurten.

 

 

 

 

 

 

 

 

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved