iso-27001
Iso 9001

Dit is wat u kunt doen met uw defecte telefoon of laptop

Het gebeurt ons allemaal wel eens. Uw telefoon valt uit uw zak of u zet uw laptop net iets te hard op de grond. U kijkt of deze nog heel is… maar nee er zit een flinke barst in uw scherm of erger nog het apparaat geeft helemaal geen beeld meer. Hiervoor biedt de ICT Pit Stop de oplossing doormiddel van een snelle en effectieve reparatie service.

De ICT Pit Stop is het ICT service punt van i-Beheer® die naast het leveren van diensten op gebied van ICT ook beschikt over een afdeling die volledig is toegewijd aan het uitvoeren van reparaties aan: Mobiele telefoons, tablets, laptops en nog veel meer.

De reparatieservice die door de ICT Pit Stop wordt geleverd richt zich niet uitsluitend op het uitvoeren van schermreparaties. De reparatieservice omvat bijvoorbeeld ook het vervangen van: toetsenborden, accu’s, speakers,

defecte oplaadpoorten etc. De reparaties die door de ICT Pit Stop medewerkers worden uitgevoerd kunnen variëren van het vervangen van een accu waarbij alleen een kabel hoeft te worden losgehaald tot het solderen van een nieuwe oplaadpoort op het moederbord van een laptop. Geen enkel probleem is voor de ICT Pit Stop te groot.

Bij een defect apparaat zal door de medewerkers van de Pit Stop eerst onderzocht worden wat het probleem is en of deze mogelijk op te lossen is zonder ingrijpende maatregelen te nemen. Zo zal er bij een defect beeldscherm eerst worden gekeken of er mogelijk een kabeltje los zit voordat er advies zal worden gegeven voor een nieuw beeldscherm.

Na het vaststellen van het probleem zal er worden overlegd welke onderdelen benodigd zijn voor de reparatie en wat

er precies met het apparaat zal gebeuren. Na akkoord zal de reparatie secuur en snel worden uitgevoerd. Hierdoor kunt u uw apparaat vaak na enkele dagen (afhankelijk van het probleem) alweer in gebruik nemen.

Mocht uw apparaat niet meer te redden zijn of is de reparatie duurder dan de dagwaarde dan biedt de ICT Pit Stop ook de mogelijkheid om samen met u te kijken naar een vervangende optie. Hierbij zal rekening worden gehouden met uw budget en wensen om u een product te leveren die weer alles doet wat u ervan verwacht.  

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved