iso-27001
Iso 9001

i-Beheer® biedt als Managed Service Provider (MSP) proactief beheer

i-Beheer®, als Managed Service Provider (MSP), biedt proactief beheer via onze i-Collectie, wat aanzienlijke voordelen oplevert voor IT-omgevingen.

Proactief Onderhoud: Met de i-Collectie voert i-Beheer® proactief onderhoud uit. Wij monitoren voortdurend de IT-infrastructuur, identificeren potentiële problemen en lossen deze op voordat ze kritiek worden. Hierdoor wordt downtime geminimaliseerd, waardoor een stabiele werkomgeving ontstaat.

Kostenbeheersing: De i-Collectie helpt bij het beheersen van IT-kosten door schaalbare oplossingen te bieden. Bedrijven kunnen profiteren van gedeelde middelen en expertise, waardoor de behoefte aan dure hardware, software en interne IT-personeel wordt verminderd.

Focus op Kernactiviteiten: Door het IT-beheer aan i-Beheer® uit te besteden, kunnen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten. De i-Collectie zorgt ervoor dat technische problemen worden opgelost, zodat medewerkers hun tijd kunnen besteden aan taken die waarde toevoegen.

Beveiliging en Compliance: Met de i-Collectie kan i-Beheer® optimale beveiligingspraktijken handhaven en voldoen aan wettelijke vereisten. Wij zorgen voor de nieuwste beveiligingsupdates en een robuuste beveiligingsinfrastructuur om gegevens te beschermen.

Schaalbaarheid: Onze i-Collectie biedt schaalbare oplossingen die meegroeien met het bedrijf. Dit elimineert zorgen over het upgraden van hardware of het aannemen van extra personeel als het bedrijf groeit.

24/7 Ondersteuning: i-Beheer® biedt 24/7 monitoring en ondersteuning via de i-Collectie. Dit zorgt ervoor dat problemen snel worden opgelost, zelfs buiten reguliere kantooruren, waardoor de algehele beschikbaarheid van de IT-omgeving wordt verbeterd.

Kortom, de i-Collectie stelt bedrijven in staat om te profiteren van geavanceerd proactief beheer, waardoor ze een efficiënte, betrouwbare en veilige IT-infrastructuur kunnen handhaven. Voor meer gedetailleerde informatie over de i-Collectie kunt u contact met onze opnemen via 0524-522252 of via [email protected].

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved