iso-27001
Iso 9001

i-Beheer® biedt alternatief voor Kaspersky Endpoint Security

Bitdefender

Kaspersky Endpoint Security is het antivirus pakket die wij al sinds jaar en dag aanbieden aan onze klanten ter beveiliging van alle soorten apparaten. Echter snappen wij dat de er ook behoefte is voor een alternatief beveiligingspakket. Wij als i-Beheer® geven graag gehoor aan deze vraag en hebben daarom besloten om de diensten van Bitdefender Endpoint Security aan te bieden naast de bestaande diensten.

Bitdefender Endpoint Security is een oplossing die beveiliging biedt voor onder andere apparaten zoals: laptops, PC’s en (virtuele) servers. Bitdefender maakt gebruik van meer dan dertig lagen aan machine learning technologie die apparaten kunnen beschermen tegen geavanceerde cyberdreigingen waaronder de beruchte ransomware aanvallen. Bitdefender biedt met deze technologie de mogelijkheid voor een snelle implementatie doormiddel van een enkele management console die de mogelijkheid biedt voor een maximale dreiging zichtbaarheid. Bitdefender kan snel op elk apparaat worden ingezet en zorgt voor een minimale belasting van het apparaat waar de applicatie op draait.

Met de opname van Bitdefender Endpoint Security in onze diensten catalogus bieden wij twee betrouwbare cyberbeveiliging oplossingen die uw bedrijf beschermen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze orderdesk: [email protected]

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved