iso-27001
Iso 9001

i-Beheer security awareness programma

ICT | Computer | Coevorden | Emmen

In de praktijk blijkt dat bij de meeste bedrijven de medewerkers het grootste beveiligingsrisico vormen. Maar liefst 70% van alle incidenten wordt veroorzaakt door menselijke fouten. Soms worden ze veroorzaakt door onoplettendheid, maar in veel gevallen zijn medewerkers onvoldoende bewust om incidenten te voorkomen of tegen te houden. De risico’s hiervan kunnen enorme gevolgen hebben voor de veiligheid van uw data en systemen.

Door medewerkers meer bewust te maken en te trainen in wat er zich allemaal afspeelt op het gebied van security, creëert u als het ware een “human firewall”. Met als doel, het terugdringen van de risico’s.

Sinds kort bieden wij hier een (selfservice) security awareness programma voor aan. Dit programma kan onder andere bestaan uit een baseline-audit (0-meting), e-learningplatform, phisingsimulatie en rapportage, maar kan op iedere behoefte worden afgestemd.

Wilt u weten wat hierin voor u de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op. Onze adviseur zal samen met u de risico’s in kaart brengen om zo een op maat gemaakt programma samen te stellen.

Tel: 0524-522252

[email protected]  (dit is wel een veilige link 😉 )

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved