iso-27001
Iso 9001

Bewezen ICT systeem beveiliging

Wat is de status van de beveiliging van uw ICT systemen? Is het nog veilig en betrouwbaar genoeg om hier werkzaamheden op uit te voeren?

Beveiliging van ICT systemen is een noodzakelijk kwaad geworden en is niet meer weg te denken uit de hedendaagse bedrijfsvoering. Internetcriminaliteit neemt in steeds grotere mate toe. 1 op de 3 bedrijven heeft hier al eens mee te maken gehad.

Virus, spyware, gijzelingen en SPAM zijn maar een aantal voorbeelden uit de lange lijst van internetcriminaliteiten. Om te voorkomen dat internetcriminaliteit uw ICT systemen beïnvloeden dient u zich hier tegen te beschermen. Te allen tijde moet worden voorkomen dat internetcriminelen ICT systemen verstoren of toegang krijgen tot uw bedrijfsgegevens. 

Maar is uw bedrijf voldoende beschermd tegen deze bedreigingen zoals Virus, SPAM en of Spyware?

De resultaten en bevindingen van de security audit worden gerapporteerd en samengevoegd met eventueel een PENtest tot een beveiligingsadvies met de te nemen stappen om u te garanderen van een veilige ICT omgeving .

Benieuwd wat i-Beheer op het gebied van ICT beveiliging voor uw bedrijf kan betekenen? Vul dan je gegevens in op het contactformulier of stuur ons een e-mail (vrijwel direct antwoord).”

Onze diensten

I-Beheer kan u voorzien in het beantwoorden van uw beveiligingsvraagstukken door het uitvoeren van een Security audit van uw IT systemen door één van onze netwerk engineers. Alle beveiligingsrisico’s worden in kaart gebracht, waarna een beveiligingsdraaiboek wordt opgesteld. Onze engineer controleert de volgende zaken:

De resultaten en bevindingen van de Security audit worden gerapporteerd en samengevoegd tot een beveiligingsadvies met de te nemen stappen om u te garanderen van een veilige ICT omgeving.

Benieuwd wat i-Beheer op het gebied van ICT beveiliging voor uw bedrijf kan betekenen? Vul dan je gegevens in op het contactformulier of stuur ons een e-mail (vrijwel direct antwoord).”

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved